Gość bialyeg Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam Klubowiczów Mam pytanie kiedy zapala sie przycisk ECON ?
OQS Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Przycisk ECON zapala się gdy się go naciśnie.
ROBERT Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 lub gdy m.in. sprężarka zostanie wyłączona np. czujnikiem ciśnienia w ukł. klimatyzacji
Gość bialyeg Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 A gdzie znajduje sie ten czujnik i co to wogóle za czujnik ?
grzechuwoj Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Przycisk ECON oznacza pracę nawiewów z wyłączonym kompresorem klimatyzacji
midqard Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam Klubowiczów Mam pytanie kiedy zapala sie przycisk ECON ? Kiedy go wciśniesz - sorki nie mogłem sie powtrzymac a oznacza: Przycisk ECON oznacza pracę nawiewów z wyłączonym kompresorem klimatyzacji
ROBERT Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Kiedy go wciśniesz - sorki nie mogłem sie powtrzymac Może też być tak , że kolega jeździ bez czynnika
midqard Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Kiedy go wciśniesz - sorki nie mogłem sie powtrzymac Może też być tak , że kolega jeździ bez czynnika a wtedy nie wywali błedu?
Gość bialyeg Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Otóż czasami podczas jazdy właśnie sie zapala a gdy wyłącze silnik i uruchomie to juz sie nie swieci
Gość bialyeg Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Rok temu :> A i ogólnie to klima mi nie działa , nie chłodzi i w lato sie biorę za nią . A co ile powinno sie uzupełniać czynnik ??
fayera Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Rok temu :> A i ogólnie to klima mi nie działa , nie chłodzi i w lato sie biorę za nią . A co ile powinno sie uzupełniać czynnik ?? Ale sprężarkę słychać?
Gość bialyeg Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Chyba nie i wiatrak ten mniejszy tez sie nie kręci
fayera Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Proponuję Ci jechać do jakiegoś serwisu i zacząć od sprężarki
Gość bialyeg Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ok i to prawda gdy sprezarka sie nie zalacza to i wiatrak mniejszy nie bedzie sie krecil Miałem wątek z tym pytaniem ale nikt mi nie udzielil jednoznacznej odpowiedzi
fayera Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Proponuję Ci jechać do jakiegoś serwisu i zacząć od sprężarki A najlepiej jakbyś miał możliwość podpiąć vag-a
Gość bialyeg Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ok ok w lato podjade gdzies do serwisu
midqard Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ok ok w lato podjade gdzies do serwisu Przyjedz do Olsztyna lub jak bede jechał do Gdanska to tak przy okazji
Rekomendowane odpowiedzi