Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6/B7] Prośba o pomoc - Montaż oryginalnego haka i modułu haka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

lubię samemu podłubać przy swoim aucie - chyba jak większość kolegów z tego forum. Postanowiłem, że zamontuję sobie hak. Miałem okazję kupić cały komplet za 400 pln - moduł i hak od znajomego który właśnie miał rozbite takie auto. Przy module mam te dwie kostki 14 pin i 6 pin z kawałkiem około 20 cm wszystkich przewodów Montaż samego haka do auta to nie był problem najgorsze jest właśnie podłączenie tej całej elektryki. przeczytałem chyba już wszystko co jest w necie na temat montażu ori haka i ori modułu. Bardzo pomocny był temat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157734.30. Ale niestety tam jest do a4 ale b6 i według autora w b7 jest trochę inaczej. Bardzo proszę kolegów o pomoc, ewentualnie schemat instalacji w B7.

Opublikowano

witam.też borykam się z problemem podłączenia inst haka.mam hak i moduł ori ale bez instalki.mam parkotronik i proszę o informacje.

Opublikowano

hej, właśnie ściągam program ELSA. Ponoć są tam schematy. Jak coś będę miał to dam znać. A czytałeś ten wątek co wymieniony ma w pierwszym poście?