Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Kolbuszowskie godzina 16.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

im więcej tym lepiej :tongue4:

Opublikowano

No ja również jestem za,jestem z okolic ale do Kolby mam niedaleko,chetnie sie wybiore moja a4-wóreczka :hi:[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 08:48_________________________________________________Najlepiej sobota albo niedzela i mysle ze bedzie dużo chetnych

Opublikowano
  • Autor

Ale mi wiercicie dziurę w brzuchu z spotem :polew: hehe... i dobrze :good: będę miał większą motywacje

Opublikowano

cos tu cisza na tym watku :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

cos tu cisza na tym watku :gwizdanie:

gdzie tam czekamy na odwilż :polew::tongue4:

Opublikowano

A tam odwilz :gwizdanie:

To ile koman osob uzbierales?? zgłaszac sie panowie RKL na zlocik :a4fan:

Opublikowano

Mysle ze jest nas sporo w Kolbuszowej i najwyższy czas sie zorganizowac,albo wybierzmy sie do rzeszowa.

Opublikowano

hmmm mysle ze fajnie by bylo sie spotkac najpierw w klb :gwizdanie: a pozniej cala grupa wybrac sie do rzesz na spota :decayed:

Opublikowano

Przyjma nas :mysli:

Jak nas bedzie z 15 :audi: to nie wiem czy sie pomiescimy :polew: ale wypas by tak razem sie jechalo ale jestem jak najbardziej za zeby najpierw w klb :good:

Opublikowano
  • Autor

Drodzy panowie i panie dużymi krokami zbliża się do nas upragniona Wiosna , zatem che zorganizować pierwszy oficjalny spot w Kolbuszowej :) Data nie jest jeszcze uzgodniona ale na pewno będzie to Niedziela . Spot odbędzie się na parkingu na przeciw Restauracji Krokodyl .Proszę was koledzy abyście wpisali się wstępnie kto by przybył .

Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych :tongue4:

Opublikowano
:kox: :kox: liste rób :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Wstępna lista chętnych ;

koman- organizator- mój numer w razie pytań (782185171) liste podaj dalej :>

Opublikowano

Jak nas bedzie z 15 :audi: to nie wiem czy sie pomiescimy :polew: ale wypas by tak razem sie jechalo ale jestem jak najbardziej za zeby najpierw w klb :good:

:tongue4: juz tyle razy bylem w rzesz na spocie i napewno bedzie miejsce :tongue4: a napewno przyjma :naughty: chlopaki sa :good: im lepiej tym wiecej :thumbup:

Opublikowano

Podwies w pierwszym poscie a tam zreszta jak ustalimy jakas date bedziemy sie umawiac :decayed:

Opublikowano

Koledzy na spocik w RKL ja też sie łapię bo mam nie daleko. Jeśli by coś nie wyszło to można się całą ekipą z RKL wybrać do rzeszowa. Mi to nie przeszkadza, jak będzie bliżej ustalona data to ja bardzo chętnie. może namówię kilku kumpli którzy nie są w klubie a mają nasze kochane Aczwóreczki. Jak będzie bliżej ustalona data to proszę o wiadomość na PW. Pozdro dla wzystkich

Opublikowano

No ja widze ze Kolbuszowa to silna ekipa jest,oby tak dalej

Opublikowano
  • Autor

To baaa... :tongue4: [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 16:19_________________________________________________Wstępna lista chętnych prosze się wpisać ;

koman- organizator- mój numer w razie pytań (782185171) liste podaj dalej :tongue4:

Opublikowano

:tongue4: juz tyle razy bylem w rzesz na spocie i napewno bedzie miejsce :tongue4: a napewno przyjma :naughty: chlopaki sa :good: im lepiej tym wiecej :thumbup:

Siema Rzeszów Wita a kiedy to nas odwiedzisz wiem że zimno :naughty: ale parę spotów opuściłeś :thumbdown:

a w Rze to zwsze miejsc jest nie brakuje parkingi duże hi :evil: :evil:

Opublikowano
  • Autor

eeee.... ludziska :decayed:

Opublikowano

Plugibugi sorki za nieobecnos ale taka praca niestety ze czesto mnie nie ma na miejscu :kwasny: ale dorezam kilka modow w :a4fan: i napewno sie zjawie :good: