Opublikowano 20 Lutego 201115 l No ja również jestem za,jestem z okolic ale do Kolby mam niedaleko,chetnie sie wybiore moja a4-wóreczka [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 08:48_________________________________________________Najlepiej sobota albo niedzela i mysle ze bedzie dużo chetnych
Opublikowano 23 Lutego 201115 l Autor Ale mi wiercicie dziurę w brzuchu z spotem hehe... i dobrze będę miał większą motywacje
Opublikowano 28 Lutego 201115 l Autor cos tu cisza na tym watku :gwizdanie: gdzie tam czekamy na odwilż
Opublikowano 28 Lutego 201115 l A tam odwilz :gwizdanie: To ile koman osob uzbierales?? zgłaszac sie panowie RKL na zlocik
Opublikowano 28 Lutego 201115 l Mysle ze jest nas sporo w Kolbuszowej i najwyższy czas sie zorganizowac,albo wybierzmy sie do rzeszowa.
Opublikowano 28 Lutego 201115 l hmmm mysle ze fajnie by bylo sie spotkac najpierw w klb :gwizdanie: a pozniej cala grupa wybrac sie do rzesz na spota
Opublikowano 28 Lutego 201115 l Przyjma nas Jak nas bedzie z 15 to nie wiem czy sie pomiescimy ale wypas by tak razem sie jechalo ale jestem jak najbardziej za zeby najpierw w klb
Opublikowano 28 Lutego 201115 l Autor Drodzy panowie i panie dużymi krokami zbliża się do nas upragniona Wiosna , zatem che zorganizować pierwszy oficjalny spot w Kolbuszowej Data nie jest jeszcze uzgodniona ale na pewno będzie to Niedziela . Spot odbędzie się na parkingu na przeciw Restauracji Krokodyl .Proszę was koledzy abyście wpisali się wstępnie kto by przybył . Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych
Opublikowano 28 Lutego 201115 l Autor Wstępna lista chętnych ; koman- organizator- mój numer w razie pytań (782185171) liste podaj dalej :>
Opublikowano 28 Lutego 201115 l Przyjma nas Jak nas bedzie z 15 to nie wiem czy sie pomiescimy ale wypas by tak razem sie jechalo ale jestem jak najbardziej za zeby najpierw w klb juz tyle razy bylem w rzesz na spocie i napewno bedzie miejsce a napewno przyjma chlopaki sa im lepiej tym wiecej
Opublikowano 28 Lutego 201115 l Podwies w pierwszym poscie a tam zreszta jak ustalimy jakas date bedziemy sie umawiac
Opublikowano 28 Lutego 201115 l Koledzy na spocik w RKL ja też sie łapię bo mam nie daleko. Jeśli by coś nie wyszło to można się całą ekipą z RKL wybrać do rzeszowa. Mi to nie przeszkadza, jak będzie bliżej ustalona data to ja bardzo chętnie. może namówię kilku kumpli którzy nie są w klubie a mają nasze kochane Aczwóreczki. Jak będzie bliżej ustalona data to proszę o wiadomość na PW. Pozdro dla wzystkich
Opublikowano 1 Marca 201115 l Autor To baaa... [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 16:19_________________________________________________Wstępna lista chętnych prosze się wpisać ; koman- organizator- mój numer w razie pytań (782185171) liste podaj dalej
Opublikowano 1 Marca 201115 l Przyjma nas Jak nas bedzie z 15 to nie wiem czy sie pomiescimy ale wypas by tak razem sie jechalo ale jestem jak najbardziej za zeby najpierw w klb juz tyle razy bylem w rzesz na spocie i napewno bedzie miejsce a napewno przyjma chlopaki sa im lepiej tym wiecej Siema Rzeszów Wita a kiedy to nas odwiedzisz wiem że zimno ale parę spotów opuściłeś a w Rze to zwsze miejsc jest nie brakuje parkingi duże hi :evil:
Opublikowano 3 Marca 201115 l Plugibugi sorki za nieobecnos ale taka praca niestety ze czesto mnie nie ma na miejscu ale dorezam kilka modow w i napewno sie zjawie