Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Boczki dzwi z anglika do europejczyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy boczki z anglika podejdą do europejczyka,przełączniki mam i reszte grarów na przekładke tylko chodzi mi o sam boczek czy czymś się różni Pilne :decayed:

Opublikowano

Są takie same jak od europejczyka tylko że odwrotnie. Czyli z prawej strony jest sterowanie lusterkami itp. Popatrz na swoje to zabaczysz że nie podpasują

Opublikowano
  • Autor

to czyli lipa :confused4: bo wszystko na przekładke mam i jakbym poprzekładal swoje graty to nic z tego?

Opublikowano

Wszystko się da przerobić, kwestia wolnego czasu i chęci.

Ja założyłem boczki angielskie do mnie.

Opublikowano

Możesz pokazać fotki boczka drzwi kierowcy? Też mam skórę z angola i na razie śmigam na serii od kierowcy bo nie mam wizji jak to przerobić :chytry:

Opublikowano

Od kierowcy to jest łatwiej przerobić.

Trzeba wstawić panel pod elektrykę i właściwą rączkę, z otworem na sterowanie lusterkami.

Podcinasz skórę, plastik, wszystko spasujesz i gra .

U mnie tak wyszło.

zdjcie116b.jpg

A stronę od pasażera zrobiłeś ?

Opublikowano

Heh od pasażera dałem panel sterowania taki jak był ori z anglika, nie będę tam nic ciąć bo ani nie dobierze się skóry i będzie lipa a tak to wsio jest jak w ori angliku. Za panel dałem 20zł. Dzięki za pomoc z tym przodem od kierowcy :)[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 05:55_________________________________________________Pytałem po tapicerach ale nie mają takiego odcienia skóry, ja mam brązową.

Opublikowano

A po co Ci skóra ? Na prawą stronę ? Jeśli tak to można zaszpachlować to sterowanie od anglika i gra.

Opublikowano

Nom na stronę pasażera bo inaczej jak się wsadzi eur wersję sterownika to wiesz że wyjdzie tam dziura.

Ja na razie nie szpachluję jakoś to wygląda i nie wali po oczach :)

Na wiosnę jak się cieplej zrobi to wezmę się za kierowcy stronę.

Powiedz mi jeszcze jak uszczelniłeś drzwi a raczej połączenie drzwi z boczkami, bo u mnie słychać w czasie jazdy jak tam powietrze zalatuje.

Opublikowano

Ze starych boczków takie gąbki wziąłem co były w oryginale.

Opublikowano

U mnie one są ale i tak dmucha :disgust: muszę coś pokombinować z uszczelkami do okien bo ponoć to bdb patent i działa.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

to czyli lipa :confused4: bo wszystko na przekładke mam i jakbym poprzekładal swoje graty to nic z tego?

Sorry za kotleta ale może komuś się przyda...

U mnie w wątku wiecej fotek.

b81562f702047648med.jpg

d7c81f7d69521378med.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czym zaklejales te dziury po szybach itp i po sterowniu lusterkimi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czym zaklejales te dziury po szybach itp i po sterowniu lusterkimi

żywica + płótno, do tego szpachla, lakier do zderzaków (nie wymaga użycia podkładu do plastiku) w kolorze czarny półmat

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra warta świeczki nie lepiej kupić boczki? Jakbyś był zainteresowany kolego to mam boczki, tylko musiałbym sprawdzić w jakim stanie, więc jakby co kolego to priv:)

Opublikowano

Gra warta świeczki nie lepiej kupić boczki? Jakbyś był zainteresowany kolego to mam boczki, tylko musiałbym sprawdzić w jakim stanie, więc jakby co kolego to priv:)

Masz europejskie skórzane boczki i chcesz je sprzedać bez reszty skór? :gwizdanie:

Nie zdarza się to często, a Angielskie boczki, nawet w skórze, nie mają wielkiej ceny bo mało kto wie jak się za nie zabrać, a roboty nie jest jakoś mega dużo.

W aucie po przeróbce masz dokładnie symetryczne boczki (lewy do prawego),bo w lewym masz identycznej wielkości panel z elektryką...

Ja moje na dniach jeszcze raz przerabiam bo montuję elektrykę, zdjęcia pojawią sie u mnie w wątku.