Rapciuch-R1 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Koledzy nie podswietla mi się symbol zaciagniecia recznego co może byc??? mam audi combi 1.9tdi po lifcie 110km z 1999roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Tak najprościej to sprawdzić czy żarówka dobra :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante0018 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Sprawdz czujnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapciuch-R1 Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Sprawdz czujnik a gdzie sie miesci ten czujnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante0018 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Trzeba zdjąć mieszek recznego i przy lince jest takie jebadełko plastikowe. Mam tak u siebie, w polifcie raczej inaczej nie bedzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapciuch-R1 Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Trzeba zdjąć mieszek recznego i przy lince jest takie jebadełko plastikowe. Mam tak u siebie, w polifcie raczej inaczej nie bedzie.. a mozesz fotke jakos podeslac jak to wyglada bo ja to rozebralem i ukazala mi sie wtyczka jakas co idzie z jednego kabla do wtyczki co podlacza sie komputer. do czego ona jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante0018 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 juz daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapciuch-R1 Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 juz daje kolego ja nawet tego niemam czujnika:/ tylko sama wtyczka co pisaem wyzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante0018 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 to musisz spytac kogos kto ma polifta jak tam jest rozwiązane... Ale czujnik gdzieś powinien byc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusia59 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 a mi sie cały czas swieci symbol recznego nawet jak reczny nie jest zaciagniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapciuch-R1 Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 a mi sie cały czas swieci symbol recznego nawet jak reczny nie jest zaciagniety płyn zobacz cz masz bo może masz mało płynu hamulcowego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusia59 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 płyn jest ok.tylko był naprawiany reczny bo trzymał tylko na jedna strone, teraz jest dobrze, to po tym zaczał swiecic cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi