Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Ford S-MAX AD 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym polemizował tutaj odnośnie forda ... mam obecnie 2 modele tej marki (kupione w salonie ) i jestem ich 1 właścicielem ... i uwierzcie ale miałem już kilka aut rożnych marek i z żadnymi nie miałem tyle problemów co z fordem :) (nie wspomnę o tym ze przy odbiorze auta sprzedawca zademonstrował mi jak działają automatyczne szyby i po otworzeniu ich już się nie dało zamknąć ;) )

Poza tym podejście samego serwisu forda to szkoda słów ... Mam b8 również od nowości i przejechałem nią już 60 tys km, w serwisie (odpukać) bywa tylko na przeglądach gdzie w fordach (przy tym przebiegu) bywały już w naprawie srylion razy i co bym im nie było to odpowiedz była jedna "ten typ tak ma" bądź "nie jesteśmy wstanie znaleźć przyczyny" . W jednym z nich juz mi sie skonczyla gwarancja i nagle serwisantów oświeciło co przez tyle lat dolegało mojemu fordzikowi ;)

Jedyny plus jaki mogę dać fordom to taki ze świetnie się prowadza i są coraz ładniejsze :)

Opublikowano
  • Autor

Jakie to modele dały ci tak popalic?

Opublikowano

Jakie to modele dały ci tak popalic?

mondeo i focus :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

dobre, dobre :polew:

a teraz niech ktoś wytłumaczy, dlaczego Audi nie ma nic w tym segmencie? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

maaaa Q7 :tongue4: :tongue4: :tongue4::polew:

ok ok :decayed: jezdze i SMAX- em (firmowy nowy nabytek) i swoim poczciwym A4 jak w sygnie, kazde z tych aut ma swoje + i - .... ford - miejsca w hu.... duzo, 140 KM tez jest dobrze, komfort jazdy (duze i ciezkie autko) ok, siedzisz wysoko i dobra widocznosc ( o dziwo przy tych gabarytach ) w kolo calego auta .... no tyl ale to norma :tongue4:, co do A4 ... kazdy wie :> :>