maxus24 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 witam moze mi ktos kto sie zna na tym powiedziec czy takie prostowanie alufelg na goraco jest ok? mam 2 felgi lekko krzywe ,jak sie nimi zakreci na wywazarce to bija gora dol okolo 1 cm jajo ,czy to prostowac czy zostawic tak jak jest ? dodam ze felgi to 17 sline 5 ramienne z gory dzieki.
aju Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 na gorąco się nie prostuje, chyba żeby oddać na handel jako proste.... (nie popieram) prostuj na zimno, pękną lub nie, ale nie zmienisz ich właściwości [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 17:00_________________________________________________ gora dol okolo 1 cm kosmos takie bicie
maxus24 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 na gorąco się nie prostuje, chyba żeby oddać na handel jako proste.... (nie popieram) prostuj na zimno, pękną lub nie, ale nie zmienisz ich właściwości [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 17:00_________________________________________________ gora dol okolo 1 cm kosmos takie bicie no ja to tak mniej wiecej na oko ocenilem jak sie krecily na wywazarce moze przesadzilem troch emniej niz 1 cm sie tak odchylaly gora dol ale tylko z tej jednej strony od wewnetrznej
maxus24 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 prostuj na zimno no wlasnie sie zastanawiam czy to dawac prostowac, czy nie lepiej je sprzedac.
aju Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 rób jak chcesz.... najłatwiej wcisnąć komuś "gówno"
maxus24 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 rób jak chcesz.... najłatwiej wcisnąć komuś "gówno" nie chodzi o to ze wcisnac komus gowno i tak powiem ze sa lekko krzywe ale moze je kupi ktos kto sie zajmuje takim prostowaniem felg ,wyprostuje i sprzeda drozej i tak polowa felg z allegro to byly prostowane regenerowane i ludzie je kupuja i nienazekaja[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 20:39_________________________________________________no tak zrobie juz znalazlem u mnie w okolicy warsztat co to prostuja na zimno
Gelooo Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 ja mam dwie do prostowania niestety ale koles z allegro jak je sprawdzilem zadzwonilem jak jest i oddal kase na prostowanie bo chcial byc uczciwy i to mi sie podoba a jak z cenami za prostowanie 18" ??
Gelooo Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 dobra cena muszę poszukać dobrej oferty w Lublinie dla moich 18"
maxus24 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 w ustroniu za prostowanie gosc chce 60 zl od sztuki
mlodyabc Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Jak ocenić czy fegi są proste? Czy na wyważarce to wyjdzie czy jak to najlepiej zrobić?
Gelooo Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 śmieszna cena gdybym miał możliwość pojechał bym odrazu i patrzył czy dobrze zrobi :>[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 19:19_________________________________________________ Jak ocenić czy fegi są proste? Czy na wyważarce to wyjdzie czy jak to najlepiej zrobić? na wywazarce jak zakreci widac czy jest regularne kolo czy tak jak u mnie pozaginana :][br]Dopisany: 15 Luty 2011, 19:22_________________________________________________znalazłem http://www.felgi-profil.pl/index.php dobre ceny za 17 55zl a 18 65zl i polecają :]
Rekomendowane odpowiedzi