Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Pokrowce samochodowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje pokrowcow samochodowych na przod i tyl zalezy mi na tym zeby byly najlepiej cale czarne bez zadnych wzorkow i napisow :P jakosciowo tez zeby bylo ok .. ;p

szukam po necie i nie moge znalesc moze ktos bedzie mial farta i znajdzie za 1 razem :D dzieki ;p

Opublikowano

Szukaj ..są firmy co szyją pod model samochodu i kolor materiału sobie wybierasz sam ..Na Allegro też powinieneś znaleźć coś takiego...(koszty takiego zestawu na zamówienie może sie kształtować 200-250zł )czy to Ci sie będzie opłacało?? :hi:

http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=pokrowce+samochodowe+na+zam%C3%B3wienie&category=620

Opublikowano
  • Autor

wlasnie zastanawiam sie czy byle jakich nie kupic bo na jednym fotelu bok mi sie zacza zdzierac :P

Opublikowano

ja też mam ten dylemat. Mam dać za pokrowce ok 200zł czy kupić fotel kierowcy (bo o nim mowa jeśli chodzi o przecieranie boczków) w podobnej cenie? Mój fotel wygląda całkiem całkiem ale już po nim widać (216tyś przelatane)

te są dość ciekawe:

http://moto.allegro.pl/pokrowce-a4-b5-b6-b7-a6-c5-superb-i-passat-b5-i1441080852.html

a tu coś tańszego ale podłokietnik jest osobno (pod Avanta bo mnie takie interesują):

http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-kombi-pokrowce-typowe-tania-wysylka-i1415698837.html

Opublikowano
  • Autor

ja wlasnie kurde chce jak najmniejszy koszt poniesc ;p

Opublikowano

no to ile chcesz wydać? też wolał bym jak naj mniej wydać, ale te 130zł musisz liczyć żeby to jakos wyglądało a nie z haftem "TjuninG" :polew:

Opublikowano

no to ile chcesz wydać? też wolał bym jak naj mniej wydać, ale te 130zł musisz liczyć żeby to jakos wyglądało a nie z haftem "TjuninG" :polew:

a po co CI te pokrowce? za 130zł to kupisz juz dobry komplet foteli, wg mnie do a4 ni uja nie pasują pokrowce, choćby nie wiem jakie były :sick3:

Opublikowano
  • Autor

to podzuccie mi fotele jakies :D

Opublikowano

Witam poszukuje pokrowcow samochodowych na przod i tyl zalezy mi na tym zeby byly najlepiej cale czarne bez zadnych wzorkow i napisow :P jakosciowo tez zeby bylo ok .. ;p

szukam po necie i nie moge znalesc moze ktos bedzie mial farta i znajdzie za 1 razem :D dzieki ;p

Też przymierzałem się do pokrowców ale zorientowałem się iż istnieją tapicerzy co wymieniają tylko części pokrycia. Wystarczy takich poszukać w okolicy. Koszt może niewiele mniejszy od pokrowców ale wygląd nieporównanie lepszy. Wiem bo nabyłem samochód już po takiej "naprawie".

Wogóle, to lepiej nabyć używany fotel (bywają na forum A4) lub dwa i wymienić zamiast pokrowców.

Opublikowano

Też przymierzałem się do pokrowców ale zorientowałem się iż istnieją tapicerzy co wymieniają tylko części pokrycia. Wystarczy takich poszukać w okolicy. Koszt może niewiele mniejszy od pokrowców ale wygląd nieporównanie lepszy. Wiem bo nabyłem samochód już po takiej "naprawie".

Wogóle, to lepiej nabyć używany fotel (bywają na forum A4) lub dwa i wymienić zamiast pokrowców.

ja przeszywałem 2 boczki u siebie, zapłaciłem 30zł za usługę z materiałem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

gdzie mozna przeszywac u szwaczki ? :D czy u tapicera ?:>

Opublikowano

gdzie mozna przeszywac u szwaczki ? :D czy u tapicera ?:>

ja robiłem u tapicera :wink4: