rafal_lublin Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam, mam zamontowany w samochodzie box firmy speed buster, poczytałem troche o tym i chce to wywalić, czy można powypinać te kostki i kabelek od przepływomierza bez żadnym doddatkowych czynności, czyli jak to odłącze to zapalić silnik i jechać? mam jeszcze drugie pytanie, czy przez tego boxa na fisie spalanie chwilowe i średnie i dystans były nie prawdziwe, bo często stojąc w miejscu na luzie spalanie chwilowe było 0.0 dzięki za odpowiedz i pozdrawiam
mcm Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 chyba jak ktoś zakładał boxa to nie grzebał przy niczym innym, można spokojnie zdjąć i najlepiej po tym VAGA podpiąć i wykasować błędy o ile będą
spanky Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 wypnij to dziadostwo ... powpinaj kostki jak fabryka przykazala,zapnij vaga w celu sprawdzenia i zacznij zbierac kapuste na jakis dobry sofcik ...
gregory Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jak najszybciej wyrzuć tą puszke pandory z auta! Z tego co wiem to będziesz musiał spowrotem porobic połączenia. Bo box moduluje sygnał między innymi z przepływki więc jest wpięty np. między przepływką a ECU.Powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi