Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVB] Mały edit...Już u mnie :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Lusterko sprawdzę czy się nagrzewa a co do lamp, jak bede miał czas to je tez sprawdze. Dzięki za podpowiedzi :hi:

Opublikowano

Przycisk awaryjnych gasnie z canami po paru minutach

Opublikowano

Ładne autko. Też mam z belgi z tym samym silnikiem i jak widzę z podobnym wyposażeniem:) tyle że czarne. U siebie pierwsze co zrobiłem to haka wywaliłem, jednak jesteś w lepszej sytuacji bo mój był nieoryginalny i sterczy kawałek mocowania pod zderzakiem

Opublikowano
  • Autor

Ładne autko. Też mam z belgi z tym samym silnikiem i jak widzę z podobnym wyposażeniem:) tyle że czarne. U siebie pierwsze co zrobiłem to haka wywaliłem, jednak jesteś w lepszej sytuacji bo mój był nieoryginalny i sterczy kawałek mocowania pod zderzakiem

A nie da rady jakoś tego mocowania wywalić? Co do wyposażenia to ja nawet nie wiem co ten samochód ma :)

Opublikowano

Powoli będziesz odkrywał, spokojnie :).

Auto bardzo ładne, mam wycieraczki na sprzedaż jakbyś chciał, bo widzę, że masz trochę zjechane, jak coś pisz PW :).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Powoli będziesz odkrywał, spokojnie :).

Auto bardzo ładne, mam wycieraczki na sprzedaż jakbyś chciał, bo widzę, że masz trochę zjechane, jak coś pisz PW :).

Już zaczynam odkrywać mankamenty:( Coś mi szumi jak jade powyżej 30km/h :/ coś jak by ze skrzyni biegów :/ jak dociskam gałke to słychać to głośniej, a biegi wchodza luźno bez problemów.

[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 15:21_________________________________________________Jakoś nie mam za bardzo czasu żeby zrobic zdjęcia:/ Jak na razie mogę się pochwalić jednym zdjęciem. Troche "artystyczne" :)

dsc0088car.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Jak do tej pory zmieniłem tylko radyjko na pionnera z czerwonym podświetlaniem, więc wtapia się ładnie w czerwone podświetlanie samochodu. Może dzisiaj pojadę gdzieś w plener to wreszcie troche fotek porobie.

Opublikowano

tylko nie zapomnij zabrać tej modelki :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

ja dokładnie :kox: