Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] NIKLOWANA felga alu. - regeneracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak tak ja wiem o tym:0 z tym ze jutro jade na gielde z jedna fela mam tam goscia co skupuje alufele z tym ze jak muz pokaze to zje*** felge bedzie chcial zejsc z ceny a ja chcialbym ja tylko odpicowac i mu opchnac... Widzialem na allegro ramki pod rejestracje i maja one kolorek bardzo zblizony do niklu... Czyms musza je malowac a mi wlasnie o taki srodek chodzi...pzdr

Opublikowano

Widzisz nakrętkę tego spreyu? Taki matowy efekt wyjdzie, to zdjęcie obok to pic na wodę, nic nie równa się orginalnej niklowanej powłoce.

A to co chcesz zrobić to takie małe oszukanko "prawie" jak z cofaniem licznika :polew:

Opublikowano

no tak oszukanko...ale to male...a cofanie licznika w naszych :a4fan: to oszustwo na masowa skale... w swoje mialem przejechane 230ysia i teraz starzy troche nia posmigaja i napewno nie bede go cofal nikt nie jest glupi samochod 12 letni rocznie robi okolo 20tysia

NAWIAZUJAC DO TEMATU... MA KTOS POMYSL JAK TO FELE NAPRAWIC?? SAMEMU

Opublikowano

jak koles handluje to od razu zobaczy ze cos czarowales.

sa metody ktore pozwalaja uzyskac efekt taki jak niklowanie za pomoca natrysku (tzw. fantachrome ) - araby potrafia cale auto tak pomalowac ale to i tak nie zrobisz samemu a koszta tego potezne.

jezeli masz jedna fele rozwalona to idz do jakies zakladu galwanizacyjnego moze ktos Ci zrobi fuche i wrzuci felge przy okazji innej roboty za flaszke...

jak masz malowac sprayem to juz lepiej nie ruszaj