Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 2.6] Avancik 2.6 v6 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam i jest super (jak chce posluchac muzyki to otwieram okna, redukuje bieg i wciskam gaz do podlogi :P ) ale 230KM to smiech na sali :P

Opublikowano
  • Autor

no to trzeba mu przyznac ze dosc ladnie gada :) pozdro

Opublikowano

no ładny i srebrniutki :) takie mi sie podobaja no i czarny jescze też super wygląda, następnym razem kupuje Awancika to naprawdę zgrabne kombi nie umniejszając nic sedanowi

Opublikowano

fajna fajna tylko to radio beznadziejne i nie pasuje do tego pieknego wozu :wink:

Opublikowano

Gratuluje OOOO :mrgreen:

Opublikowano

Nasti masz moze gaz wsadzony? jak tak to jak to wyglada u Ciebie ze spalaniem?

tak mam gazik. sekwencja ELPIGAZ

gaziku wciaga mi max 17l w trasie przy w miare spokojnej jezdzie zchodze nawet do 11l

A czy długo juz masz gaz?? bo ja posiadam ten sam elipgazu narazie 2 mc i jest wszytko git tylko niewiem jak dalej bedzie.A cio do spalania na trasie do słowacji z Gdyni wyszła mi średnia 10.5 L a w miescie do 16,5 Max na klimie i w aftomacie ;) sorki za OT

A cio do furki srebnej bardzo ladniutka ;)

Opublikowano

No no super wozik, prawie jak mój tylko :wink: .............. ja mam mniej kucyków i pojemności.

Opublikowano

Piekna Audiczka, nie wiem dlaczego ale wg mnie srebrny kolor jest po prostu boski w A4. Juz zadbana seria robi wrazenie. Wczesniej mialem dwa srebrne auta Passata b5 i merca C-klase to srebrny kolor w nich to byl po prostu kolor dla ludu, bez wyrazu, taki szaro-bury. Tak samo jest w A6, ojciec moj posiada srebrna na 18'' i prezentuje sie dosc miernie w porownaniu do np. czarnej perly. Tak czy inaczej pozdrawiam i gratuluje pieknego auta :)

Opublikowano
  • Autor

odnosnie radyjka to zamierzam cos kupic najlepiej z pilotem ... co byscie polecili? ... dzieki za pozytywne opinie ;)

Opublikowano

Ja polecam seryjne od audi, concert najlepiej ze zmieniarka. Parkujesz auto w miescie i nie robisz w porty, ze jak wrocisz nie bedzie szyby. W zeszlym roku kupilem sobie pioneera na wypasie, z pilotem na mp3. Mialem go jeden dzien. Co z tego, ze zdjalem panel jak ukradli mi dupe. Wkurzylem sie, zalozylem seryjne radio do tego wzmacniacz i zmieniarke, gralo wspaniale.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

... ostatnio troszke przesadzilem z deptaniem w podloge :D i rozleciala sie ta plecionka przy wydechu a ze wczesniej juz o tym wiedzialem ze tak sie moze stac takze zadne zaskoczenie ... ktos sie moze orientuje jaki jest koszt naprawy? bo z tego co wiem to nie bardzo mozna to odkrecic bo autko ma juz pare lat i podwozie swoje bloto zebralo a ryczy jak bolid F1 :)

Opublikowano

koszt łącznika to około 70-80 zł