Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] świece żarowe z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy ktoś z was kupował świeczki na allegro??? jeśli tak to od kogo???? doczytałem się że najlepsze dla nas to Beru więc pytanie dotyczy świec Beru.

Tenksju za pomoc.

Opublikowano
  • Autor

Temat czytałem ale niema w nim odpowiedzi na moje pytanie. Ja wiem jakie świecę chce kupić a pytanie jest turbo konkretne....od kogo kupić żeby kitu "regenerowanego" nie sprzedał albo innego syfu

Opublikowano

Temat czytałem ale niema w nim odpowiedzi na moje pytanie. Ja wiem jakie świecę chce kupić a pytanie jest turbo konkretne....od kogo kupić żeby kitu "regenerowanego" nie sprzedał albo innego syfu

w takim razie zrezygnowałbym z allegro i wybrał jakiś zaufany sklep motoryzacyjny. jak chcesz to sie moze spytac kumpla bo on właśnie takowy prowadzi.

Opublikowano

ja troche z innej beczki mam przejechane ponad 190,00km auto jest z Francji mam ksiazke serwisowa ale po francuzku i nie wiem czy świeczki były wymienione, co ile km trzeba wymienić? :mysli: A jak odpalam auto to dość mocno szarpnie to może znaczyć że na wymiane już pora? :mysli:

Opublikowano

Wykręcić, podłączyc na krutko. Jeśli grzeją nie wymieniać jeżeli zimne wymienić odrazu.... Kupiłem świece z allegro do mojej :a4fan: tylko że BOSCH( Duraterm ) 0 250 202 022 grzeją i wyglądają jak nowe a cena 25zł za sztuke. Pozdr

Opublikowano

Właśnie kupiłem coś takiego

http://www.allegro.pl/item268622315_swiece_zarowe_beru_vw_audi_skoda_2_5tdi_v6_nowe.html

i dopiero teraz czytam, że Beru też mogą być podrabiane. :rant:

Na AKP wskazują na napis ,który powinien być umieszczony po obwodzie, a nie wzdłuż świeczki (tak jest na moim zakupie).Mnie może niepokoić jak na razie brak w dostawie oryginalnego opakowania(dostarczono luzem w dużej bąbelkowatej kopercie).

Po czym jeszcze można poznać falsy. albo inaczej, co charakteryzuje ori ?[br]Dopisany: 03 Grudzień 2007, 23:07 _________________________________________________Coś znalazłem na ten temat.Może się to komuś przydać.

"Po czym rozpoznać oryginał BEERU od podróbki? Oryginał ma korpus wykonany z kwasówki, a podróba napylana jest ocynkiem . Jest sino szara. Ponadto napisy są wygniatane nieregularnie, czasami krzywo. "

Choć trzeba pamiętać, że te sk.... nie śpią i ciągle udoskanalają swoje metody.