Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] A6 Rs6 C6 blenda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) ktoś ma możliwość sprawdzić jaki ma numer blenda pod tablicę do Rs6 C6 .? Będę bardzo wdzięczny za info. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

rs6.jpg

o to chodzi ??

Opublikowano
  • Autor

Tak dzięki :hi:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 20:40_________________________________________________Zaleczeq lub ktoś inny może mi podać numery spryskiwaczy do zderzaka s-line 2009 , chodzi mi o komplet :dysze, prowadnice całość która jest potrzebna do założenia :)

Tak zderzak

http://allegro.pl/audi-a6-s-line-2010-zderzak-przod-i1517930301.html :) jest to dosyć pilne więc będę wdzięczny za szybką odpowiedź :hi:

Opublikowano

to chyba to :decayed:

spryski1.jpg

spryski2.jpg

spryski3.jpg

Opublikowano
  • Autor

Tak to :hi: jeszcze raz dzięki :) a jak jesteś taki pomocny to mogę prosić jeszcze o spryskiwacze do S6 2005-2008 r :rolleyes:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 19:58_________________________________________________Jeszcze numer grilla S6 i to wszystko :hi:

Opublikowano

atrapa.jpg

to jest chyba ta atrapa do s6 tylko ciekawe czy masz ten aktywny tempomat co sam wyhamowuje :) bo jak tak to jest inny nr :)

oooo taki

atrapa2.jpg

A te spryski to sa chyba takie same ?? czy nie :rolleyes: bo nie moge ogarnac jakis innych nr od Eski :confused4:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 22:37_________________________________________________

dyszas6.jpg

tylko taki mi znajduje rysunek taki sam jak wczesniej :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wygląda że spryski S6 , s -line to te same co zwykła A6 :hi: cena grilla w ASO 1.100 a na allegro 1.200 :wallbash: v

Dzięki za info.

Opublikowano

wez sprawdz tu moze taniej bedzie http://aso-vag.pl/

bo np kupel jest na leon clubie to oni maja tam konto załozone jako klub i maja dobre znizki :) ciekawe czy my jako A4 klub tez tam mamy konto i jakies znizki :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Mam tam konto. Wychodzi 994 zł :kox: szkoda że nie można zobaczyć foto po wpisaniu numeru :confused4:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 17:27_________________________________________________Ale w google można http://www.audi.org.ua/phorum/read.php?23,503834 :kox:

Opublikowano

Fajny :kox: a nie ma go całego czarnego bez tego chromu ?? :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

I co sprawdziłeś ? :wink4:

Opublikowano

no kurcze blaszka :naughty: wychodzi ze niczym sie nie roznia :mysli:

ale wez moze napisz jeszcze do WRCLAGUNY moze on to jeszcze rozkmini jakos :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Oki to na bank się nie rożni ponieważ jesteś trzecią osoba która to sprawdzała :naughty::wink4:

Opublikowano

Bo byłem dzis u nas w ASO i koles tez powiedzial ze sie niczym nie rozni bo nic nie ma wyszczegolnione :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Bo byłem dzis u nas w ASO i koles tez powiedzial ze sie niczym nie rozni bo nic nie ma wyszczegolnione :naughty:

To dzięki za pomoc. Potrzebny mi tylko numer kratek na halogeny P/L i numer zaślepki spryskiwaczy P/L

Opublikowano

zaslepki.jpg

a te kratki to nie wiem jakie powinny byc :mysli:

kratki.jpg

wez napisz nr kratki ze zdjecia a ja najwyzej pozniej dopisze nr ori :kox:

Opublikowano
  • Autor

5 i 7 :)[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 17:02_________________________________________________i jeszcze 6 i 8 :)

Opublikowano

kratki.jpg