Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak tylko będą chętni i będzie ich więcej niż 1 :polew: może ta niedziela? no może choć jeden spot w tym roku w NS?! no właśnie, może by tak brzesko wpadło :wink4:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja w tą niedziele nie dam rady ale obserwuje temat :hi:

Opublikowano
  • Autor

o widze ze przez ten czas co nie mam laptopa zainteresowanie spotami wzrosło.czy na najblizszy weekend jest jakas koncepcja?

Opublikowano

Czekam na konkretną listę i osoby pewne przybycia :naughty:

Opublikowano

Młody mnie i siebie możesz juz uznać za tych co przybyli :naughty::polew: teraz pora na reszte :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ja bede o 17.00 pod media markt.moze sie ktos zjawi.jak cos to a4b5 szary metalik z tylu naklejka tylko z tamtego drugiego forum. :gwizdanie:

Opublikowano

ja bede o 17.00 pod media markt.moze sie ktos zjawi.jak cos to a4b5 szary metalik z tylu naklejka tylko z tamtego drugiego forum. :gwizdanie:

Uuuuu :gwizdanie: EU :chytry:

Opublikowano

na kiedy cos sie szykuje???

Opublikowano

w sobotę koło 17 też mogę się pojawić szare A4b6 KGR z żółtą naklejką na tylnej szybie motocykle są wszędzie.

Opublikowano
  • Autor

ja bym wolał niedziele o 17.00 ale jak wiekrzosc bedzie za sobota to tez moze byc. :good:

Opublikowano

a to i ja może was nawiedze jak mnie przyjmiecie :gwizdanie:

Opublikowano

no z tego co ja widze to spot jest właśnie w niedziele. czyli w niedziele pod media :hi: grzesiek no to czekamy na to nawiedzenie :naughty::hi:

Opublikowano

no z tego co ja widze to spot jest właśnie w niedziele. czyli w niedziele pod media :hi: grzesiek no to czekamy na to nawiedzenie :naughty::hi:

ale ty nas w brzesku zaniedbałeś :bicz:

Opublikowano

hehehe nic sie nie bój jeszcze nie raz będę wpadał tyle że jak juz się kończy spot w brzesku to ja dopiero wracam z pracy ale teraz dzień krótszy to myśle że bede się mógł częściej pojawiać :naughty:

Opublikowano

hehehe nic sie nie bój jeszcze nie raz będę wpadał tyle że jak juz się kończy spot w brzesku to ja dopiero wracam z pracy ale teraz dzień krótszy to myśle że bede się mógł częściej pojawiać :naughty:

taka odpowiedz mi pasuje :good:

Opublikowano

No to co z tym spotem pod media będzie ktoś jak coś kończę zajęcia o 18:15 wiec około 18:25 powinienem być jakby co. A4B6 szare KGR

Opublikowano

no tak jak widać niedziela godz 16.próbuj sie zerwac ciut wcześniej z tych zajęć :>

Opublikowano

Nie ma szans panowie może sie wam bedzie dobrze rozmawiało i jeszcze sie na chwile zalapie

Opublikowano
  • Autor

ja moze sie bede plątał po saczu ok 18.jak cos to mnie szukaj na parkingu pod media.

Opublikowano

No i co spotowicze coś nie wyszło znowu. Bylem ja i ryba85 a reszta co. Byliśmy koło 18 ale wcześniej też podobno nikogo nie było.