Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Siema!!!!! :hi:

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:06 ----------

96 01 Audi A4 S4 4DR Sedan Red Clear LED Rear Tail Lights Lamp Replacement Pair | eBay

Ryba, może okleisz się czerwoną folia

wole zostawic tak jak jest.

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

:siema:

Crisu tobie znikneły literki z klawiatury?

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

:grin:

Opublikowano

:naughty:

0acda5203033153c3ecc8404e0ddae51.jpg

---------- Post dopisany 07-02-2013 at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany 06-02-2013 at 22:48 ----------

Masakra co się na drodze dzieje... Chyba żadna "ściemniarka" jeszcze nie jechała.... Takie koleiny że chyba cały śnieg z trasy Jazowsko-Zabrzeż przywlokłem :facepalm:

A rano Kronika zdarzeń, wypadki, policja, narkotyki | miastoNS.pl - Maszkowice: 62- letnia kobieta wtargnęła na jezdnię 2 godziny stania... Kumple co jechali ze mną poszli sobie z buta do pracy

Opublikowano

W Kurowie też dzisiaj były atrakcje

http://www.psp-nowysacz.pl/aktualnosci.php?body=article&name=kurow-zderzenie-dwoch-samochodow&lang=pl

Vectre to chyba z dwóch złożyli.

A drugiego ciągło do wody :)

http://www.psp-nowysacz.pl/aktualnosci.php?body=article&name=nowy-sacz-ulica-tarnowska-samoch&lang=pl

No ja dzisiaj jechałem z Sącza do Myślenic o 6 rano i było wesoło.

Opublikowano

I dalej sypie.... Byłem walczyć z żywiołem teraz muszę łopatę zatankować,bo się rezerwa świeci :naughty:

Opublikowano

Nie no Pany jest masakra...kurde żeby chociaż spód był zamarżnięty a tak to wszystko się topi i auto siada;/ jedynie LOKO I MAJKI mają sie z czego cieszyć...kurde szkoda ze nie mam Q...;/;/;/

ale next autko będzie napewno w Q i webasto...:D:D:D

Opublikowano
  • Autor
W Kurowie też dzisiaj były atrakcje

Komenda Miejska Państwowej Straży Pożarnej w Nowym Sączu

Vectre to chyba z dwóch złożyli.

A drugiego ciągło do wody :)

Komenda Miejska Państwowej Straży Pożarnej w Nowym Sączu

No ja dzisiaj jechałem z Sącza do Myślenic o 6 rano i było wesoło.

ta a4 to nie klubowa czasami?

Opublikowano

A ja właśnie jestem po demontażu osłony pod silnikiem..... Niestety nie przeżyła powrotu z pracy :facepalm: tyle śniegu na łapało, że mi prawie maskę chciało otworzyć :doh:

I teraz się zastanawiam czy dalsza jazda będzie bezpieczna ....

Opublikowano
  • Autor

siara ja juz dawno nie mam osłon pod silnikiem.:grin:a jak bym je miał to dzisiaj jadac do sacza stracił bym je.bo u mnie na wiosce leprza droga niz w saczu.:facepalm:

Opublikowano

Tak łyso trochę :confused4:

Opublikowano
  • Autor

to kup tą alu.:naughty:albo metalową.

Opublikowano

Ja też bez osłony już kolejny rok i nic się nie dzieje a i przy moich wściekankach miska cała :wink:

Opublikowano

Kamil wrzuć foty z ostatniego spota.

Opublikowano

eee ja jezdze bez i jakis jest git :)

Opublikowano
  • Autor
Ja też bez osłony już kolejny rok i nic się nie dzieje a i przy moich wściekankach miska cała :wink:

ale ty nie masz obnizonego auta.:naughty:wiec do miski jest daleko.

Opublikowano

ale ty nie masz obnizonego auta.:naughty:wiec do miski jest daleko.

myślicie że ta plastikoa osłona uratuje miskę? nie sądze, ja latam juz trzeci rok bez i jest ok trzeba uważać jak to na glebie:decayed:

Opublikowano
Kamil wrzuć foty z ostatniego spota.

O przepraszam panowie pochłonięty odchamianiem Czikity zapomniałem foty wstawić już wkładam a tak na wiasem to może byśmy tak zaktualizowali to zdjęcie z miniaturami samochodów bo doszło kilka nowych :banan:a i kilka starych już się nie pokazuje :kwasny:

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

A i mam jeszcze pytanie zakładał ktoś lusterko prawe od angola bo się czaję w tym kierunku odchamiania i chce wiedzieć czy dam sobie z tym rady ? :kwasny:

---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ----------

https://plus.google.com/u/0/photos/117016236997612162951/albums/5842707382347386033 Oto foty ze spota :hi:

Opublikowano

Tak lustro z angola zalozysz jak najbardziej sam jak mialem B5 tylko srodki musisz zmienic w lustrach...bo Ci bedzie kiepsko patrzec przez nie...jeden z pierwszych modow ktore bym robi przy B5 duzo bardziej mi sie tak podoba symetrycznie

Opublikowano

No właśnie ja też wole symetryczne kształty i lustra takiej samej wielkość jak najbardziej powinni zakładać fabrycznie :wink: