Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już Pana zaprosiłem. Nawet osobiście :naughty:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no dobra :wink:

chciałbym zapytać,czy moze ktos się orjrtuje wymiana przedniego zawieszenia koszt i kto by mogl mi to zrobić w audi a4b5 avants-line v6 1999r,w sączu prosiłbym o namiary nie drogiego mechanika.A tak wogóle to jestem zielony jesli chodzi o audi

Lipne 600 dobre 1200 w górę polecam lemforder a przy kilku kluczach sam ro zrobisz banalnie proste nawet na lewarku się da to zrobić :naughty:

Opublikowano
  • Autor
no dobra :wink:

chciałbym zapytać,czy moze ktos się orjrtuje wymiana przedniego zawieszenia koszt i kto by mogl mi to zrobić w audi a4b5 avants-line v6 1999r,w sączu prosiłbym o namiary nie drogiego mechanika.A tak wogóle to jestem zielony jesli chodzi o audi

jak bym miał czas to bym ci to zrobił ale teraz ciezko z czasem u mnie.:facepalm: koszt to ok 2 tysiaki za dobre zawieszenie z montarzem powinienes sie zmiescic.tez polecam LMO.:hi:

Opublikowano

Ryba dwa koła? To chyba coś droższego od lema :grin:

Ja z czystym sumieniem mogę też polecić Rouville :thumbup1:

Opublikowano

Byłem dziś w Kingsoftcie i uzgodnilem z Łukaszem ze nie zamykamy listy także kto ma w planie jeszcze program moze to byc za miesiąc a nawet pózniej moze skorzystać z oferty, także zainteresowani pisać do mnie a Ci co chcą zrobić to szybko to mogą działać, planowany grill prawdopodobnie odbędzie sie 8 czerwca ale to nie jest sztywna data możemy zmienić tak żeby pasowało przynajmniej większości i na grillu tylko pomiary a programy indywidualnie w wybranym terminie po wcześniejszym ustaleniu z Łukaszem, takze Panowie działamy, w razie pytań pisać albo dzwonić :)

Opublikowano
  • Autor
Ryba dwa koła? To chyba coś droższego od lema :grin:

Ja z czystym sumieniem mogę też polecić Rouville :thumbup1:

no moze 2 zlote mniej.:grin:

ok 1500 komplet LMO.za 100 nikt sie z tym nie bedzie bawił,:grin:

a co ty jezdzisz na rouville?niektórzy to chwala.tak jak master sporty.

---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ----------

Byłem dziś w Kingsoftcie i uzgodnilem z Łukaszem ze nie zamykamy listy także kto ma w planie jeszcze program moze to byc za miesiąc a nawet pózniej moze skorzystać z oferty, także zainteresowani pisać do mnie a Ci co chcą zrobić to szybko to mogą działać, planowany grill prawdopodobnie odbędzie sie 8 czerwca ale to nie jest sztywna data możemy zmienić tak żeby pasowało przynajmniej większości i na grillu tylko pomiary a programy indywidualnie w wybranym terminie po wcześniejszym ustaleniu z Łukaszem, takze Panowie działamy, w razie pytań pisać albo dzwonić :)

8 czerwca mam wesele.a tydzien puzniej drugie.:decayed:

Opublikowano

No mi 8 odpada tez mam wesele...moze RYBA idziemy na to samo??

Opublikowano

No to myślę, że było by lepiej niż na grilu :drunk: ,:banan2:,:punk:,:dance2:i:dancing:

---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ----------

8395_505016326225868_2141301393_n.jpg483383_504281009632733_1314058240_n.jpg488358_504280812966086_138524146_n.jpg

Opublikowano

[A4 B6] Prośba o sprawdzenie aut w Nowym Sączu

Witam. Chcę kupić Audi A4 B6 Avant. Proszę o opinie czy poniższe auta są warte swojej ceny.

Oferta - Audi A4 - Stan techniczny bardzo dobry, 1 właściciel, bezwypadkowy,książka serwisowa,po wymianie rozrządu,olejów, filtrów, garażowany, mo

Oferta - Audi A4 - DO OGLĄDNIĘCIA W NASZYM KOMISIE NA ULICY WĘGIERSKIEJ 144 OBOK FIRMY FAKRO . MOŻLIWOŚĆ SPRAWDZENIA NA STACJI DIAGNOSTYCZNEJ LUB

Czy ktoś z Noweg Sącza mógłby sprawdzić te samochody?

Opublikowano

kolego wklej te linki jeszcze raz bo nie działają

Opublikowano
  • Autor
No mi 8 odpada tez mam wesele...moze RYBA idziemy na to samo??

a gdzie masz to wesele?:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Jarek jakbyś był na spocie jutro to weź kabel bo poskładałem już to cholerne DVD raz mi się udało to opalić a i znów mi to nie działa trzeba coś w ustawieniach kompa posiedzieć może tam coś nie gra

Opublikowano

na 99,9 % nie będę.

Opublikowano

kicha

Opublikowano

byłem w Kingsofcie dzisiaj z rana na sprawdzenie sterowników silnika i na dobiciu targu :decayed:

jak jeszcze kupię 10 naklejek, założę wiadro zamiast wydechu i yebne spojler wycięty z wanny będze ze 301 kucy :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
byłem w Kingsofcie dzisiaj z rana na sprawdzenie sterowników silnika i na dobiciu targu :decayed:

jak jeszcze kupię 10 naklejek, założę wiadro zamiast wydechu i yebne spojler wycięty z wanny będze ze 301 kucy :facepalm:

to bedziesz wymiatał.:grin::grin:

Opublikowano

chcesz to jakąś wanne da się załatwić

Opublikowano
chcesz to jakąś wanne da się załatwić

może być żeliwna - okleję karbonem, a jej ciężar będzie imitował "push down" efekt (nawet na postoju) :facepalm: