Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pewnie już uciekła :grin:

Zemis na hamownie możesz się już teraz umawiać, 15 jest grill.

Opublikowano
359ikh4.jpg
Opublikowano

Czyli co Jaruś dzwonie do nich i mówię że jestem z A4 Klubu i dogaduję się o cenę hamowania? czy jak to wygląda?

Opublikowano

Czyli co Jaruś dzwonie do nich i mówię że jestem z A4 Klubu i dogaduję się o cenę hamowania? czy jak to wygląda?

Masz info na PW

Coś Kamilowi koło tylne się mocno podwinęło, czyżby przytulił jakiś krawężnik?

Opublikowano

E tam mocno dawaliśmy rade się sędzia przyje... tak to bym jechał dalej wcale dużo nie było tu jest zakręt więc tak widać dziwnie ale nie było tak źle :naughty:

---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:12 ----------

Jarek keidy foty trzaskamy bo w przyszłym tygodniu bede miał więcej czasu :wink:

Opublikowano

Jak będzie lepsza pogoda.

To jednak przytuliłeś krawężnik?

A gdzie masz kask?

Opublikowano
  • Autor
E tam mocno dawaliśmy rade się sędzia przyje... tak to bym jechał dalej wcale dużo nie było tu jest zakręt więc tak widać dziwnie ale nie było tak źle :naughty:

---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:12 ----------

Jarek keidy foty trzaskamy bo w przyszłym tygodniu bede miał więcej czasu :wink:

kamil nie gadaj bo dosc mocno krzywe to koło miałes.:facepalm:nie ma hu.. ze na rondzie bys wyjeb....:grin:

Opublikowano

na na focie to jest pozytyw spory:wink:

Opublikowano

Kamil miał w planach z drugiej strony przyj...bać, aby zniwelować "delikatny" przechył z lewej...

mówiłem zabierz kawałek rury z rusztowania - na wysepce byś sobie kółko odgiął i było by cacy :polew:

Opublikowano

Kasku nie trzeba bo był to przejazd próbny .

W Limanowie hm tam już ostre furacze startują ami koni brak i niestety padło mi dziś sprzęgło najprawdopodobniej więc szukam skrzyni 6 z AWX i wybieraków od razu i po programie w najbliższym czasie :kwasny:

A co do ronda przeć wiecie że ja poje.... i prułem na takim krzywym nie wypadłem z żadnej z szykany więc źle nie było powiedziełm że sie pokaże to sie pokazałem niestety mnie nie puścili dalej :thumbdown: Nie pluł bym się gdybym nie podpisywał papierów że jade na własą odpowiedzialność i ponosze konsekwencje tego co tam mi sie stanie itp wiec po keigo chu.... najpierw piszą że sam decyduje o swoim życiu a potem mi buce zabraniają jechać bo im zbieżność nie pasuje choć przejazd próbny przejechałem z palcem w d*pie !!!

Opublikowano

Kamil a tak poważnie to dlaczego masz taki kąt nachylenia koła?

Opublikowano
  • Autor

tez jestem ciekaw.:grin:

Opublikowano
tez jestem ciekaw.:grin:

też jestem ciekaw, zrobiłbym u siebie w drugą stronę:grin:

Opublikowano

Bo robili pajace te lepianki na drodze tymi drobnymi kamyczkami no i pojechałem na trening sprawdzić ciśnienie w oponach czy się kleją na skrudzine gołkowice i tam po lasach no i wracając po 30 minutach wściekanki pod domem na prostej drodze zostało pełno tego zasranego żwirku i jak skręcałem do domu to mnie pociągało w przystanek no to ratując przód poświęciłem belkę bo tańsza niż przód musiałem wybrać co chce wymieniać a belka z nowymi tarczami 150 zł :grin: od całą historia :hi:

Opublikowano

nie zebym drwil , ale to sprzeglo i tak dlugo wytrzymalo przy twoim obchodzeniu sie z nim.

a co z twoimi bialymi BBS ? :P

Opublikowano

Kupiłem najdroższe jakie było do jedno masa grubo ponad tysiaka i d*pa 2 lata moich wściekanek i nawrotów na ręcznym i strzelania z 2 dało rade trzeba pewnie zamówić jakiegoś wzmacnianego 4 ramiennego spieka a i jeszcze skrzynie bo buczy na łożyskach na jałowym biegu nie wie ktoś coś o 6 skrzyni z A4 B6 1.9 AWX ? ? ? bo bym kupił BBS żyją to twarde niemieckie felgi nie do zajechania a przytym rozkręcane i banalne w naprawie dostała trochę w d*pę no ale już się poleruje :wink:

Opublikowano

nie mam pytań :facepalm::grin:

Opublikowano

Lukasz to jak z tym Kingiem robimy? Wszyscy razem czy kazdy osobno sie ustawia?