Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

18:15 pojechałem cos zjesc do Mc wracałem za 40 min i nie widziałem żeby ktos był :angry: zrobimy następny w niedzielę 24 o godz. 15.00 i zaczekam na Was 15.30 .

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Młody dawaj zdjęcia :) jaka była frekfencja :mysli:

Opublikowano

no niewiem ale my posiedzieliśmy do 19.20 i nikt juz sie nie zjawił,koło 19.00 przejechała jakaś B5 goscie popatrzyli ale pojechali.co do przyszłej niedzieli bedę sie starał być choc u nas akurat wtedy jest też swieto suszonej śliwki a chłopaki jak się nie myle mają jechac motorami na śląsk prowadzić wesele jakiegos kumpla po fachu.bliżej konca tygodnia będe sie starał dokładnie określic kto sie zjawi.pzdr

Opublikowano

Młody słyszałem dzisiaj w radyjku jak mówili że jest u Ciebie w rejonie w Roznowie duży zlot samochodów Tuningowanych ogólnopolski dwudniowy :mysli: Wiesz cos bliżej :mysli:

Opublikowano

Młody słyszałem dzisiaj w radyjku jak mówili że jest u Ciebie w rejonie w Roznowie duży zlot samochodów Tuningowanych ogólnopolski dwudniowy :mysli: Wiesz cos bliżej :mysli:

Jeszcze nic :> wiesz jaka miejscowosc? :wink4:

Opublikowano

No nie wiem nie dosłyszałem :) muszę w sieci poszukać ale byłby to pretekst do spotkania :)

Opublikowano

No nie wiem nie dosłyszałem :) muszę w sieci poszukać ale byłby to pretekst do spotkania :)

No :dance::thumbup: :oklaski:

Opublikowano

szukaj :szukaj:

Opublikowano

A tak z ciekawosci nie mozna przelozyc na 20 bo do 19 jestem w pracy? ;(

Opublikowano

A tak z ciekawosci nie mozna przelozyc na 20 bo do 19 jestem w pracy? ;(

To możemy zmienić datę na sobotę ponieważ ja na 19 muszę byc w pracy :kwasny:

Opublikowano

Tylko ze akurat w sobote i niedziele pracuje od 7 do 19 :kwasny: No trudno tym razem ominie mnie spocik ale nastepnym razem musze zorganizowac sobie wczesniej wolne :naughty: [br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 17:54 _________________________________________________No i tak w ogole to w razie czego to bedzie moj pierwszy spocik :> [br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 17:54 _________________________________________________ :shocked: Widze ze data spociku sie zmienila :> mam nadzieje ze wszycho wypali i dam rade sie zjawic :naughty: w razie czego do zaobaczycha :cool1:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 21:20 _________________________________________________No i mam nadzieje ze nie bede sam :naughty:

Opublikowano

Tylko ze akurat w sobote i niedziele pracuje od 7 do 19 :kwasny: No trudno tym razem ominie mnie spocik ale nastepnym razem musze zorganizowac sobie wczesniej wolne :naughty: [br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 17:54 _________________________________________________No i tak w ogole to w razie czego to bedzie moj pierwszy spocik :> [br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 17:54 _________________________________________________ :shocked: Widze ze data spociku sie zmienila :> mam nadzieje ze wszycho wypali i dam rade sie zjawic :naughty: w razie czego do zaobaczycha :cool1:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 21:20 _________________________________________________No i mam nadzieje ze nie bede sam :naughty:

Napewno nie będziesz sam :good:

Opublikowano

Młody a gdzie zdjęcia z ostatniego spotu :gwizdanie:

Opublikowano

co od ostatniego spotu to Młody musi chyba zrobic fotomontaż :polew: ale może nastepnym razem bedzie już :good: pzdr

Opublikowano

co od ostatniego spotu to Młody musi chyba zrobic fotomontaż :polew: ale może nastepnym razem bedzie już :good: pzdr

no co Ty nie ma takiej możliwości :)

Opublikowano

hehe, może nie będzie tak źle,no chyba że Młody znów pojedzie do mc na wieśmaka :polew: ale jeśli tylko pogoda dopisze to frekwencja powinna być 2 lub 3x wyższa niż rekordowy spot w NS

Opublikowano

hehe, może nie będzie tak źle,no chyba że Młody znów pojedzie do mc na wieśmaka :polew: ale jeśli tylko pogoda dopisze to frekwencja powinna być 2 lub 3x wyższa niż rekordowy spot w NS

No :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

Młody żartowałem :> a mi też sie dziś coś poprzestawiało bo myślałem ze spot jest dzisiaj i już miałem jechać ale cos mnie tknęło żeby jeszcze raz sprawdzić no i bingo,no cóż moge dalej iść spać. pzdr

Opublikowano

Przypominam dzisiaj spot :cool1: o 15.00 :a4fan:

DZISIAJ SIE DZIAŁO W N.S :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Byli koledzy na motorkach :

-palenie gumy

-jazda na jednym kole :shocked:

tu są zdjęcia i filmik :cool1: mam nadzieję że reszta wstawi fotki :hi: było super :good:

ca2c0de1e9074240.jpg

842a7a42d5c98c1am.jpg Moje autko i motrki :gwizdanie:

b7e901e91da8d8d6m.jpg

79c185bf9b121235m.jpg

A TU JEST FILMIK :) DZIEKI songo dzieki Tobie (tak myslę ) byli koledzy na motorkach :good: :good: :notworthy:

Filmik jutro będzie :cool1:

I co powie kraków ; [trzeniu , waski , jarko,sokolnh ,TrueOgre ,themOn] Cuber :hi: i reszta " Nasza kiełbasa juz przegoniła ich kiebasę :polew: