Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak to jakie BBS głupie pytanie :grin:

---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ----------

Wyprawa weselna chyba owocna bo z takimi gratami do domu wróciłem :naughty:

2e2h69t.jpg

---------- Post dopisany at 15:57 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ----------

A tu zdjęcia z konwoju :hi:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.684899994934005.1073741859.537217136368959&type=1

---------- Post dopisany at 16:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:57 ----------

ktos cos tu pisał o weselu?brat potrzebuje jakąś ładna oooo zeby jechac do slubu?jest ktos chetny?(b8 lub a6, a8):naughty:

Tu masz wężyk i EGR jak coś to jest

Przewód podciśnienia 3 mm silikonowy dolot wąż (4387692308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

CZIKITA to już masz dwa :naughty:

Opublikowano

W sumie to 3zderzaki RS S oraz standard a i jeszcze S tył ? a zapomniałem dodać że jeszcze znaczek Ski do zderzaka dostałem :wink: ale za 60 zł to Panie lepiej nie będzie :naughty:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Jaaaa:p

Opublikowano

No to się szykuje zacne przywitanie nowej miejscówki nie wiem czy się pomieścimy :naughty:

Opublikowano

Hehe nooo kombinuj prezes kombinuj

Opublikowano

Najdłuższy spot w historii od 16:00 do 21:06 :naughty:

Opublikowano

To dlatego taka cisza....

A Jarek nie jechałeś wczoraj od Krościenka wieczorową porą? Ładny koreczek był...

Opublikowano

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.685786518178686.1073741860.537217136368959&type=1 Oto zdjęcia od prezeski z nocnego spota :hi:

---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:36 ----------

2 paczka zdjęć tym razem moje .

Frekwencja na nowej miejscówce bardzo duża a i ogólny czas spota też chyba najdłuższy jak dotąd :naughty:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.686338774790127.1073741861.537217136368959&type=1

Opublikowano

ile wam tam z tego mierzenia powychodziło?

Opublikowano

60 czy jakoś tak a ten z Allroudem to z 70 he he nie pamiętam no :grin:

Opublikowano

1404516184_by_skalar15_inner.gif

---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ----------

1404651304_hbs2l5_600.jpg

1404661635_p1kadk_600.jpg

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ----------

Lecę dziś od NS, patrzę a tu przede mną granatowo/czarne b5 KLI na klubowych. Przy wyprzedzaniu przytrąbił, ale miała baba gula :co: A to ta z przodem od b7 na ramkach, chyba już Loko zagadywał, Dlatego powinno się sprzedawać bez "dobra klubowego", bo później się ludzie zastanawiają...

Opublikowano

No o ramki powinno się dbać anie do takich ulepów zakładać dlatego ja do swojego ulepa nie założyłem :grin:

Opublikowano

Ciekawe kto to rezał

Opublikowano
Ciekawe kto to rezał

Zagadnąłem gościa kiedyś na parkingu ale nie miał pojęcia o co chodzi - myślał chyba że mu zayyebać chce jak podchodziłem :grin: Auto kupił jego Śwagieer gdzieś w wlkp na giełdzie :facepalm:

Opublikowano
Ciekawe kto to rezał

Zagadnąłem gościa kiedyś na parkingu ale nie miał pojęcia o co chodzi - myślał chyba że mu zayyebać chce jak podchodziłem :grin: Auto kupił jego Śwagieer gdzieś w wlkp na giełdzie :facepalm:

Loko prezesie masz jakieś opony 18 bo szukam na naciąg gdyż trafiły mi się 235 na 40 najprawdopodobniej a z tego naciągu nie będzie :kwasny:

Opublikowano

Ostatnie 18" jakie miałem były 245/40...na naciąg rzadko mi się trafiają gumy :whistling:

Opublikowano

Kurcze szkoda jak byś coś miał daj znać :hi: