Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seryjne czy jakieś większe 312 ?

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

312, bo miałem założone i dałem im radę

Opublikowano

A jakie miałeś poprzednio i jakie koszta takiego kompletu ferodo na przód mnie korci żeby coś zrobić z tyłem

Opublikowano

U Wandeja z forum komplet ferodo wychodzi niecałe 400zł także cena super, a na tył idzie wsadzić podobno 288 tylko części idą z trzech modeli samochodów do tego

Opublikowano

Widziałem wątek jebacka straszna aż się mi odechciało myślałem o jakiś nawiercanych na tył w seryjnym rozmiarze i do tego jakieś klocki ceramiczne

Opublikowano

Nawiercane trzeba co jakiś czas przeczyscic. Bo inaczej się zapytają te dziurki i jest kupa, ja bym postawił na ferodo gładkie, przez zimę będę takie dawał do siebie po regeneracji zaciskow

Opublikowano

E może i się zapychają ale ja mam brembo nacinane i jak się rozgrzeją to pociąg by zatrzymały a nic nie czyszczę tylko upalam

Opublikowano
  • Autor

Nowe tarcze i klocki ferodo

popieram.tez mam ferodo.

Opublikowano

A ja ostatnio wrzucilem ferodo + klocki reinza (tanie są nie powiem...) i jestem mega zadowolony. Klocki są miękkie więc kleją super a że są tanie to mogę je zmieniać i dwa razy częściej ;) Mialem już różne zestawy : ferodo, TRW, boscha i ten (po 4 miesiącach jazdy) sprawdza się najlepiej :)

Opublikowano

Loko tanie to znaczy po ile za komplet płaciłeś ?
Pany nowe mody siadły szybki przyciemnione konkretnie a i szpachla jeszcze schnie na zderzaku :banan:

Opublikowano

Loko tanie to znaczy po ile za komplet płaciłeś ?

Pany nowe mody siadły szybki przyciemnione konkretnie a i szpachla jeszcze schnie na zderzaku :banan:

bedzie Esa na Inwazje? ja nie dojadę części bede miał w przyszłym tygodniu :kwasny:

Opublikowano

Nie wiem czy będzie dziś 6 razy szpachlowałem i dalej nie jest idealnie jeszcze mi sie aerograf zapchał i nie mam czym malować zrobie jutro czyszczenie dyszy i prysne podkład zobaczymy co będzie

Prezes przeć to jest mój ziomek z żółtego Seata był na spocie ostatnio :)

Opublikowano

olx.pl/oferta/audi-a4-2-6-v6-sekwencja-CID5-ID6F6SR.html#fcd0ef8662 - kojarzy ktoś toto?? Darujmy se to 170km w opisie :decayed: Ktoś coś wie to pisać

Edytowane przez LOKO

Opublikowano

tak był na spocie, podobno ma te 170km bo mapy miał robione ale ile w tym prawdy to nie wiem

Opublikowano

Chodzi mi ogólnie w jakim to stanie jest bo się znajomy napalił a szkoda byłoby wdepnąć - szczególnie patrząc na rocznik i cenę :decayed:

Opublikowano

wygladał na zadbanego, tylko z tyłu tarcze coś nie halo były bo rowki miały dość spore

Opublikowano

Pany kto wogóle leci na tą Invazję w sobotę?

Opublikowano

JA Dixon ,Poker, Sebastian, Kamil, Marcin, ty , i ze 4 inne auta których nie znam bo to Tarnów itp a i jeszcze nasze 2 AUDice 80

Opublikowano

Ja wbije ale po robocie nie wiem dokladnie o której myśle ze około 13 sie wyrobie