Misieka4b5v6 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Sie trafilo wkoncu srednia polka ale co nowe to nowe haha i po pieniadzach
siara Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 No chwilę i tak polska. A jak tam zbrojenie przed sezonem?
krzysieksza Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 u mnie spoty Audi są codziennie :-P
djszaman Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 jedno audi tylko widzę zmień lampy z tyłu
ryba85 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 jedno audi tylko widzę zmień lampy z tyłu a po co mam zmieniać jak działają prawidłowo.jak sie komuś nie podobają to nie musi oglądać.a mi akurat sie podobają. chyba ze przód to sie zgodzę.
djszaman Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 panocki mam prośbę o oddanie głosu na moje zdjęcie do kalendarza a co się będę jak się uda to się udą, w ramke wstawie i ........ hehe http://a4-klub.pl/index.php?/topic/350720-styczen-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/
Zemis Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Poszedł głosik:) Pany nie ma czasem chętnego na VW Passata B6 2.0 Tdi 140 KM DSG Kombi FWD 2008 rok, kolor czarny przelot ok. 250 tys oczywiscie silnik juz na CR. Świeże ubezpieczenie, w tamtym tygodniu wymieniony olej i filtry, oraz zrobiony jest nastawnik klap w kolektorze ssącym. Autko fajnie i ładnie jeździ jest to moje autko. Powodem sprzedaży jest chęć zakupu A4 B8, które ma do sprzedania dobry znajomy. Jak cos to PW
ryba85 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Poszedł głosik:) Pany nie ma czasem chętnego na VW Passata B6 2.0 Tdi 140 KM DSG Kombi FWD 2008 rok, kolor czarny przelot ok. 250 tys oczywiscie silnik juz na CR. Świeże ubezpieczenie, w tamtym tygodniu wymieniony olej i filtry, oraz zrobiony jest nastawnik klap w kolektorze ssącym. Autko fajnie i ładnie jeździ jest to moje autko. Powodem sprzedaży jest chęć zakupu A4 B8, które ma do sprzedania dobry znajomy. Jak cos to PW rafał toś długo nim pojeżdził. wracasz do jedynej słusznej marki oooo szaman jak na styczeń to troche mało śniegu,ale fota ładna. głos oddałem
krzysieksza Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 panocki mam prośbę o oddanie głosu na moje zdjęcie do kalendarza a co się będę jak się uda to się udą, w ramke wstawie i ........ hehe http://a4-klub.pl/index.php?/topic/350720-styczen-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ Ile chcesz Poszedł głosik:) Pany nie ma czasem chętnego na VW Passata B6 2.0 Tdi 140 KM DSG Kombi FWD 2008 rok, kolor czarny przelot ok. 250 tys oczywiscie silnik juz na CR. Świeże ubezpieczenie, w tamtym tygodniu wymieniony olej i filtry, oraz zrobiony jest nastawnik klap w kolektorze ssącym. Autko fajnie i ładnie jeździ jest to moje autko. Powodem sprzedaży jest chęć zakupu A4 B8, które ma do sprzedania dobry znajomy. Jak cos to PW
Zemis Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Wiesz co...nie jest ta jakis highline ale wlasciwie jest to co najważniejsze...to juz jest ten po I lifcie czyli białe zegary i nie wiem czym sie jeszcze różni powiem szczerze. Kupiłem od znajomego, teraz był u Marcina na serwisie...w tym aucie stawiam stan nad wyposażenie ale i tez nie jest jakos biednie:) i noe jest to sprzedaż auta "bo sie psuje". Cena wywoławcza 29 tys do negocjacji i dołożę jakies opony. Zimówki roczne i cos na lato sie znajdzie. No nie najeździłem sie ale dobry znajomy chce sprzedać rodzynka ze tak powiem:)
siara Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 A swoje felgi z rs6 sprzedał??? Głos poszedł. Muszę powiedzieć, że masz spore szanse Moje aktualne jest teraz w marcu, A i św.p. czarnuch się załapał w zeszłym roku
ryba85 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 a ja bede miał może całego polifta angola na graty. ale to może.
Zemis Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Ma RS6...jak nie sprzedam Paska to ładują na Passacie:) a Rybus Ty miałeś te znaczki R...?
Rekomendowane odpowiedzi