Adas25 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 ryba teraz na pasiece mieszkasz?? bo fure widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 20 godzin temu, Adas25 napisał: ryba teraz na pasiece mieszkasz?? bo fure widzialem od przeszło 30 lat tam mieszkam trza było na kawe wstąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas25 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 tego nie wiedzialem:) z wyjazdu wracalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 co tam Rafał słychować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Siemka pany będę szukał zawieszenia 1be?(to jest to najniższe tak?) Ewentualnie zamienię za gwinta MTS zrobione może 8tys zima stał w garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 znudził sie gwint ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Niee po prostu komfort no i nie potrzebuje już mieć aż tak niskiego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Siemka Rybka:) a zima minęła o nartach a teraz czekam na sezon letni to pokaże sie nad Roznowem pewnie:) jak jest passerratti tak nadal jest i jeździ:) robi KM;) a Ty co tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 no to dobrze .u mnie po staremu .audi jak żdziło to też jeżdzi karte wędkarską opłaciłem ,na zlot sie wybieram w tym roku .a tak leci powoli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ale mnie tu dawno nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No ale doszły mnie słuchy ze poszedłeś model wyżej;) i jak B6 do B5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja? Ni Panie! Dalej to samo B5... raz na czas ok.300konnym kopciuchem C6 Q w sedanie się wożę ale tylko czasem Budowę zacząłem więc... Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez LOKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Aha No to rozumie...ja nie budowę ale remont i tez stwierdziłem ze Passat B6 jest super;) mam nadzieje ze juz wkrótce kończę;) a to widze ze wystartowałeś znów z polerkami... do Ciebie jadę tyle co do Krzyska z Krakowa na chipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Zemis napisał: Aha No to rozumie...ja nie budowę ale remont i tez stwierdziłem ze Passat B6 jest super;) mam nadzieje ze juz wkrótce kończę;) a to widze ze wystartowałeś znów z polerkami... do Ciebie jadę tyle co do Krzyska z Krakowa na chipa... Aktualnie to głównie lampy i jakieś takie drobniejsze tematy do polerowania i prania bo moja dziupla stała się teraz również dziuplą moich majstrów budowlanych A dziś czeka mnie jazda z gwiazdą na masce A klasą teścia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piw4 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Bry. Jak po świętach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Siema Siarzewski:) a co po świętach...duzo %%% jedzenia i w ogole zero ruchu;) a tak to standard:) w ogole nie idę za trendami:) a jeszcze miałem kolizje z nie mojej winy...powiem szczerze...ja pierdo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi