Opublikowano 30 Września 201114 l mam nadzieje ze bedziemy w liczniejszym gronie :gwizdanie: a do kolegi co mi poradzil z ABS-em pomoglo wystarczylo 2 mm i gra.
Opublikowano 30 Września 201114 l mam nadzieje ze bedziemy w liczniejszym gronie :gwizdanie: a do kolegi co mi poradzil z ABS-em pomoglo wystarczylo 2 mm i gra. prosze bardzo i moze jakoś sie nam uda spotkać choćby w mniejszym gronie w tygodniu bo mnie weekend to odpada totalnie
Opublikowano 1 Października 201114 l Hah ja się zjawię i pokażę wam jakiego dzwona dostałem ;( w coś przywalil :polew:
Opublikowano 2 Października 201114 l No to jak tam chłopaki robicie spota jutro ?? na nastepna niedziele tak wszyscy uzgadniali :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 08:32_________________________________________________Kolega z Wyszkowa obczaił kogos z naszych http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.3735;topicseen [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 08:35_________________________________________________i jeszcze to http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=223949.0 :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 2 Października 201114 l a ja w nic... skręcałem na skrzyżowaniu a chłop wyprzedzał i mnie zachaczył dość mocno panowie w niebieskim oczywiście przyznali winę panu w passacie ale u mnie nie jest za ciekawie ;/ lewy tył obity, zderzak pęknięty, rozwalona felga i opona, wgniecenie na wysokości szyby i porysowane drzwi. do tego jeszcze lampa pękła eh[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 13:53_________________________________________________a jak dzis spot jest czy nie ???
Opublikowano 2 Października 201114 l Leci ktoś na zakończenie sezonu...? Adrian Ty to masz szczęście chociaż tyle że nie z Twojej winy
Opublikowano 3 Października 201114 l Leci ktoś na zakończenie sezonu...? ja bym pojechal. to co Piotrek jedziemy?? [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 13:25_________________________________________________ :polew: z jego winy :gwizdanie:
Opublikowano 3 Października 201114 l Dokladnie w sumie nie daleko. wezniemy kobiety i beda wracaly a my piwko:P :gwizdanie:
Opublikowano 3 Października 201114 l Dokladnie w sumie nie daleko. wezniemy kobiety i beda wracaly a my piwko:P :gwizdanie: Nie wiem jak moja na to zareaguje Ale spróbować nie szkodzi
Opublikowano 3 Października 201114 l a jakby miala zareagowac?? lac Cie bedzie?? :gwizdanie: nie mow ze kobieta Cie bije :polew:
Opublikowano 3 Października 201114 l Nie no... jeszcze nie ale jak jej zaproponuję taki wypad to może zacząć :polew:
Opublikowano 3 Października 201114 l Nie no... jeszcze nie ale jak jej zaproponuję taki wypad to może zacząć :polew: czemu??powiedz ze zwiedzi Kraków :gwizdanie:
Opublikowano 3 Października 201114 l Nie no... jeszcze nie ale jak jej zaproponuję taki wypad to może zacząć :polew: - to był żart! :bicz3: :laghing2: :polew:
Opublikowano 3 Października 201114 l kurde widzialem dzis a4 b7 w Limanowej z ramkami klubowymi.na KLI 2577* kto to przyznac sie??
Opublikowano 3 Października 201114 l kurde widzialem dzis a4 b7 w Limanowej z ramkami klubowymi.na KLI 2577* kto to przyznac sie?? To byłem ja... tylko ze ja mam A4 B5 i KGR, i nie w Limanowej, a u mnie pod domem :polew: Hehe, proszę -kupicie auto od Niemca teraz? http://www.smog.pl/wideo/48126/kupil_auto_nie_stac_go_na_sprzet_rolniczy/
Opublikowano 3 Października 201114 l :polew: za***iste chyba ze ktos kupil to auto i ramki klubowe byly a nie sciagnal.obczaje to auto jeszcze