Cris Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Crisu ty sie lepiej pakuj ja mam trochę bliżej jak Ty wyjeżdzam o 16.tylko się zastanawiam czy alusy zapodać.
bajcy Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Nie wiem czy mam prawo głosu z racji, że nowy jestem:kox: ale na letnich juz 2 tygodnie jeżdze:wink: moze na jakiś spot bym się wybrał, zapoznać się z a4-kowcami:naughty: k
tomasz_gti Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 pany to w koncu kto jedzie w niedziele
Cris Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Nie wiem czy mam prawo głosu z racji, że nowy jestem:kox: ale na letnich juz 2 tygodnie jeżdze:wink: moze na jakiś spot bym się wybrał, zapoznać się z a4-kowcami:naughty: k w niedziele chłopaki robią wypad do bukowiny.możesz z nimi się zabrać.
ryba85 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 Nie wiem czy mam prawo głosu z racji, że nowy jestem:kox: ale na letnich juz 2 tygodnie jeżdze:wink: moze na jakiś spot bym się wybrał, zapoznać się z a4-kowcami:naughty: k z kad jestes?
bajcy Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 no własnie doszły mnie słuchy o czymś takim:wink: do BT to może jeszcze nie, z reszta tydzien temu byłem na wycieczce:wink: ale cos na saczu z miłą chęcią bym odwiedził. chodź do niedzieli czasu jeszcze dużo, wiec może jakoś to przemyśle:banan: A tak wogole, to miło poznać ---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:38 ---------- Ryba, patrzać po blachach, to pewnie prawie ta sama parafia:banan:
Cris Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 spot kolego na następną niedziele. w tą wyjazd do bukowiny.
bajcy Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 spot kolego na następną niedziele. w tą wyjazd do bukowiny. no wiec jesli mi sie uda i nic mi nie wypadnie, to postaram się pojawić zeby dać się poznać
ryba85 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 no własnie doszły mnie słuchy o czymś takim:wink: do BT to może jeszcze nie, z reszta tydzien temu byłem na wycieczce:wink: ale cos na saczu z miłą chęcią bym odwiedził. chodź do niedzieli czasu jeszcze dużo, wiec może jakoś to przemyśle:banan: A tak wogole, to miło poznać---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:38 ---------- Ryba, patrzać po blachach, to pewnie prawie ta sama parafia:banan: pewnie od limanowej?
bajcy Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Nie, słuchy troche z przeciwnej strony bo od kamionki:decayed: z reszta, juz troszkę przesiaduję na tym forum, tylko mały aktywny byłęm:banan: a ja w sumie to tak po środku kamionki i limanowej, chodź bliżej mi do kamionki
bajcy Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 tak, wielkiej. w sumie to z Chełmca jestem
bajcy Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 nic mi o tym nie wiadomo. a Ty skad Jesteś?
ryba85 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 a jedyny z drugiej strony sacza czyli od str piwnicznej.
Rekomendowane odpowiedzi