siara Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 :polew: O ile ogórkowa jest rześka i delikatna, to pomidorowa ma cięższą nutę. Oprócz pomidorów, wyczuwalny jest smak chrzanu, papryki i przypraw. Cos dla fanów Krwawej Mary i wściekłego psa (bez soku) w jednym ---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:08 ---------- Ale poziomkową piłem
bajcy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 I jeszcze tutaj coś takiego http://gadzetomania.pl/2011/04/28/10-najdziwniejszych-smakow-wodki-18 ---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:10 ---------- ja bym chciał tego łososia i bekonową spróbować:polew:
jarek_ns Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Poziomkową też próbowałem. Ale i tak najlepiej wspominam wino z Mai.
Cris Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 będziemy testować jak pojedziemy na wekend nad wodę
bajcy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 będziemy testować jak pojedziemy na wekend nad wodę własnie ostatnio przejeżdzałem tam koło tego pola namiotowego nad jeziorkiem w czorsztynie;) następnym razem jak bede przejeżdzał to zrobię jakieś zdjęcia, żeby na zachętę zaprezentować jak to wyglada;)
bajcy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Cenowo nie jest drogo, nie wiem czy nie 5 zł od namioty, przynajmnije tak było 5 lat temu:decayed: boisko do siadki jest, duży gril, jezioro obok rzeczka w której chłodzić można wodę ognistą
bajcy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Niestety, ale w moim przypadku weekend majowy odpada.
bajcy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 I znów napieprza śniegiem:facepalm: ten spot dziś nie bedzie chyba za ciekawy
bajcy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 a wy nie na spocie?? Ja własnie teraz wrociłem. Chłopaki jeszcze chwile zostali z a3-kowiczami:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi