Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
pany dzieki za spota.stara ekipa jak za dawnych czasów.hehe.a tez myslałem ze nikogo nie bedzie.:naughty:

wolant podrzuc mi linka tego zawieszenia pneumatycznego jak znajdziesz.lukne,moze zadzwonie do goscia i zapytam czy to komplet czy nie.

http://moto.allegro.pl/gwint-okucia-airride-poduszki-rubena-vw-passat-i2296989600.html

wejdz sobie na pozostałe przedmioty sprzedającego i chyba przy aukcji do golfa 3 jest podana cena do A4, ale to jest taki sam zestaw jak do passata

dzieki łukasz.ale tak jak mówiłem.tylko amory i poduszki.

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
pany dzieki za spota.stara ekipa jak za dawnych czasów.hehe.a tez myslałem ze nikogo nie bedzie.:naughty:

wolant podrzuc mi linka tego zawieszenia pneumatycznego jak znajdziesz.lukne,moze zadzwonie do goscia i zapytam czy to komplet czy nie.

http://moto.allegro.pl/gwint-okucia-airride-poduszki-rubena-vw-passat-i2296989600.html

wejdz sobie na pozostałe przedmioty sprzedającego i chyba przy aukcji do golfa 3 jest podana cena do A4, ale to jest taki sam zestaw jak do passata

dzieki łukasz.ale tak jak mówiłem.tylko amory i poduszki.

no tak :wink:

Opublikowano

:bry:

Co słychać w wielkim świecie ? :decayed:

Opublikowano

a co gazet nie czytasz :polew:

Opublikowano

No na takim "bajku" to śmiało można na spota uderzyć... KOSMOS :shock3:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano
  • Autor

crisu gdzie ty jestes jak cie nie ma.to juz drugi spot opuszczony przez ciebie.:whistling:

Opublikowano

w tą niedziele gości miałem.na następny będę radio mam Michałowi dać.:whistling:

Opublikowano
  • Autor
:naughty::naughty::naughty:
Opublikowano
:whistling::whistling:
Opublikowano

Co tak sobie pogwizdujecie???

---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ----------

Ale widziałem dzisiaj Batmobil :grin: z akcentem na BAT ... Czarno-żółtą Calibrę na KNT - masakra :facepalm:

Opublikowano

a co gazet nie czytasz :polew:

:polew::polew::polew:

czytam prasę w internecie :grin:

Opublikowano

To już coś... :grin: A jak tam zakup esy?

Opublikowano
To już coś... :grin: A jak tam zakup esy?

póki co szukam sobie odpowiedniego auta , ale nie ma nic ciekawego tylko same rodzynki :thumbdown:

Opublikowano

Dokładnie... :facepalm: same okazje cenowe

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ----------

http://a4-klub.pl/showthread.php?235134-Ringi-chromowane

Opublikowano

głośniczki bose zamontowane a jak grają :naughty:

Opublikowano

Witajcie Pany, w jakże to Piękny, ciepły i miły dzień:decayed::kox:

Opublikowano
a to chyba ze tak.:naughty:

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ----------

zna ktos w saczu jakiegos dobrego (taniego) mechanika co by mi wymienił rozrzad?

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

zna ktos w saczu jakiegos dobrego (taniego) mechanika co by mi wymienił rozrzad?

Ryba dobry wątek zapodałeś Sam ostatnio zawiodłem się na moim mechaniku i ostatni raz u niego naprawiałem swoje auto. I dlatego szukam dobrego mechanika i jestem ciekaw gdzie wy serwisujecie swoje auta chętnie pojadę do kogoś nowego z autem jakby coś kiedyś pasowało zrobić więc jak ktoś ma sprawdzonego mechanika to może by napisał w wątku lub na PW:wink:

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

A skąd to Łukasz dopadłeś głośniki bose? Będzie trzeba zobaczyć jak to gra na spocie bo z oryginalnymi szału nie ma co innego w b6 tam to jakość dźwięku mi osobiście pasuje:slina:

Opublikowano
a to chyba ze tak.:naughty:

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ----------

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

Ryba dobry wątek zapodałeś Sam ostatnio zawiodłem się na moim mechaniku i ostatni raz u niego naprawiałem swoje auto. I dlatego szukam dobrego mechanika i jestem ciekaw gdzie wy serwisujecie swoje auta chętnie pojadę do kogoś nowego z autem jakby coś kiedyś pasowało zrobić więc jak ktoś ma sprawdzonego mechanika to może by napisał w wątku lub na PW:wink:

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

A skąd to Łukasz dopadłeś głośniki bose? Będzie trzeba zobaczyć jak to gra na spocie bo z oryginalnymi szału nie ma co innego w b6 tam to jakość dźwięku mi osobiście pasuje:slina:

co do mechanika to mam sprawdzonego i w miare taniego, także moge polecic jak ktoś chce...:wink:

a co do głośników to narazie dorwałem na przód i to od naszego kolegi z forum, jeszcze zapodam tył i bedzie wypas :naughty: