Cris Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 lubomierz to już KMY.:banan:koniec powiatu ale jego akurat chwyciło.swoja drogą jak się mu podoba każdy ma swój gust.:polew:
talib1990 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witojcie chodoki pamiętocie mnie :decayed:
slepy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 aż ten czas leci:grin:, dobrze że wóz poskładany, jeszcze tylko mechanior i elektryk musi rzucić okiem i bedzie gotów:decayed:
Cris Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 w końcu. tylko że mnie w niedziele nie będzie bo muszę do KRK jechać.
talib1990 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 ja odebrałem przed weekendem autko z szyb, naklejki pozrywane, w nastepna niedziele jak odbiore od lakiernika to jade do Przyszowej wiec mozna jakiegos grilla zaliczyc gdzies
slepy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 ja odebrałem przed weekendem autko z szyb, naklejki pozrywane, w nastepna niedziele jak odbiore od lakiernika to jade do Przyszowej wiec mozna jakiegos grilla zaliczyc gdzies też bym sie pisał na następną niedzielę
Cris Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 to zrobimy spota w przyszowej przy piwie.:banan:
LOKO Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 W końcu się tu coś ruszyło Co tam Pany? Grill? Gdzie i kiedy?
Cris Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 następna niedziela.w Przyszowej.:banan:
slepy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 pomalowałeś auto?? pomalowane i poskładane, jeszcze tylko kabelkologia, i wymiana zacisku z tyłu bo mi ręczny nie odbija:facepalm:
Cris Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 ja odebrałem przed weekendem autko z szyb, naklejki pozrywane, w nastepna niedziele jak odbiore od lakiernika to jade do Przyszowej wiec mozna jakiegos grilla zaliczyc gdzies jak nie. ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- pomalowałeś auto?? pomalowane i poskładane, jeszcze tylko kabelkologia, i wymiana zacisku z tyłu bo mi ręczny nie odbija:facepalm: muszę w końcu zobaczyć.
slepy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 ja odebrałem przed weekendem autko z szyb, naklejki pozrywane, w nastepna niedziele jak odbiore od lakiernika to jade do Przyszowej wiec mozna jakiegos grilla zaliczyc gdzies jak nie. ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- pomalowałeś auto?? pomalowane i poskładane, jeszcze tylko kabelkologia, i wymiana zacisku z tyłu bo mi ręczny nie odbija:facepalm: muszę w końcu zobaczyć. troszkę pierdoł jeszcze zostało, ale myślę że do przyszłej niedzieli skończę
talib1990 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 zobacze kto pojedzie ....bo jak bedą robic gładzie itp to troszke kiepskie warunki...ale pomyślimy:) chyba ze nad rożnów sie pojedzie
Mike_G_A4 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Crisu ty to mi to radio przywieziesz kiedyś w końcu ? LOKO ty jak jest spot to sie tak nie wypytujesz a jak padło grill piwko to pierwszy, Siara mam tasme zbedna z a3 bo Jarek mi mówił że coś Ci nie domaga ta co kupiłes to przywiozę Ci ja w niedziele.
Rekomendowane odpowiedzi