Opublikowano 6 Lipca 201214 l Ty nie obiecuj bo znowu będzie jak zawsze !! a co do wody to ja odpadam mam do 16 zajecia i zanim gdziekolwiek dojade to dla mnie bez sensu jeżeli o mnie chodzi to jade pod MM.
Opublikowano 7 Lipca 201214 l czy ta osoba tutaj bywa.:whistling: http://a4-klub.pl/malopolskie-85/malopolska-widziany-widziana-30760/index90.html#post2937143
Opublikowano 7 Lipca 201214 l Cris jakbyście coś wykombinowali z tym Czorsztynem to dzwoń do mnie, to postaram sie podjechać, bo nie wiem czy bede na kompie jeszcze dziś i jutro:wink:
Opublikowano 7 Lipca 201214 l ok tylko mnie chyba nie będzie jutro kolega ma dziś przyjść do mnie %%%% może być ciężko. ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ---------- ale dam CI znać jutro.
Opublikowano 7 Lipca 201214 l Ja już zacząłem, żeby na jutro zdążyć :grin: ---------- Post dopisany at 18:23 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ---------- A tu wczoraj upolowany ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:23 ---------- Niezłą ma kumpel zajawkę....
Opublikowano 7 Lipca 201214 l Wejdź sobie na jego konto - tam ma jeszcze kilka dobrych filmików.... Np jak robi backflipa w kołnierzu ochronnym ( kontuzja po poprzednim skoku...)
Opublikowano 8 Lipca 201214 l Autor ale mam pecha. 1-chyba przez te wysokie temperatury pekł mi kruciec plastikowy wychodzacy z bloku silnika.i cały płyn chłodniczy spier...... 2- abs znowu mi swiruje. 3-klimatronik zgasł.działa ale nic na nim nie widac. i to wszystko w jeden dzien. musze przez to dzisiaj sie francuzem jezdzic.
Opublikowano 8 Lipca 201214 l Brak jakichś konkretnych propozycji, więc pewnie tak. Tylko żeby burzy nie było