ryba85 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Tak...tylko trzeba uwazac zeby ta CIUPAGA przez plecy nie dostac... haha.tam chyba co roku bitka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 czesc wszystkim:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 witamy witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzultek16 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 to widze ze ladnie sie was tam zebralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 z tego co pamiętam to chyba tam włożył 15, w sumie to mógłby tez gwint odkręcic i by nie tarło koło fajne nie macie całego auta z boku? tylko tyle:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzultek16 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 a czyje to a3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Chętnie dopiszę się do listy wyżej - na hamownie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Chętnie dopiszę się do listy wyżej - na hamownie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 z tego co pamiętam to chyba tam włożył 15, w sumie to mógłby tez gwint odkręcic i by nie tarło koło fajne nie macie całego auta z boku? jaka tam opona siedzi bo cos masę tej gumy tam:whistling: tylko tyle:wink: http://s22.postimg.org/prnpplbil/IMG_0065.jpg jaka tam opona siedzi bo cos masę tej gumy tam:whistling:, i dlatego pewnie przyciera, u mnie jest tak i w czterech chłopach na pokładzie nic nie przyciera:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 No Ślepy zacnie to wyglada gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 No Ślepy zacnie to wyglada gratki bede chciał jeszcze ciut zejść, bo póki co jest jakieś 60 - 60,5cm:wink:, a chce myknąć poniżej 60:grin: ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Tez mam teraz około 60 i z tego co widziałem to jeszcze 1 cm spokojnie mogę zejść ale to juz będzie hardcore przyjedz kiedyś bo chętnie bym obczaił jak to wyglada na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Tez mam teraz około 60 i z tego co widziałem to jeszcze 1 cm spokojnie mogę zejść ale to juz będzie hardcore przyjedz kiedyś bo chętnie bym obczaił jak to wyglada na żywo no u Ciebie też jest konkretnie, no kiedys napewno sie pojawię, w srodę auto leci to mechanika żeby ogarnąl ta masakre co zrobiłem z przednimi nadkolami, + zaspawanie logo audi i kierunku, ma byc na gladko, i planuje w nastepna sobote wpaść do Ułęża na majówkę, także pewnie na następnym spocie sie pokażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Volkswagen Passat 1.9 tdi 131km 6biegów Orginał 2003 Nowy Sącz ? Tablica.pl Możliwa zamiana na Audi S3 S4 lub S6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ciekawa koncepcja z tym zaspawaniem, ja narazie biorę sie za mechanike jak to ogarnę to wirus a potem biorę sie za wyglad zewnętrzny, powoli ale do celu u ciebie jest elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ciekawa koncepcja z tym zaspawaniem, ja narazie biorę sie za mechanike jak to ogarnę to wirus a potem biorę sie za wyglad zewnętrzny, powoli ale do celu u ciebie jest elegancko no u mnie lakier w mizernym stanie:kwasny:, ale pomału bedziem nad tym pracować, ja tylko wrzuce jakis chip do siebie, bo chcac ruszać mechanikę cos bardziej musiałbym zmieniać całego kompa i resztę gratów:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 no Paweł ładnie to wygląda ostatnio dosyć często jezdze w Twoich byłych rejonach:) nie wiem gdzie teraz to trzeba byłoby podjechać zeby pogadać i na obiecane piwko wskoczyć... u mnie wpadł czarny sufit:D aha i program:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 no Paweł ładnie to wygląda ostatnio dosyć często jezdze w Twoich byłych rejonach:) nie wiem gdzie teraz to trzeba byłoby podjechać zeby pogadać i na obiecane piwko wskoczyć...u mnie wpadł czarny sufit:D aha i program:D:D póki co stacjonuje w Rzezawie:decayed:, w przyszłym tygodniu wracam do Lipnicy, bo mi już pierdołki do wykończenia w domu zostały:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 no Paweł ładnie to wygląda ostatnio dosyć często jezdze w Twoich byłych rejonach:) nie wiem gdzie teraz to trzeba byłoby podjechać zeby pogadać i na obiecane piwko wskoczyć...u mnie wpadł czarny sufit:D aha i program:D:D rafał ile masz teraz kucy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jakbym wiedzial to bym nie zapisywal sie na wspolne hamowanie;)...wgrany sofcik u znanego Skorupy z Limanowej na 170KM...zhamuje to zobaczymy ile siedzi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi