Opublikowano 7 Maja 201313 l Dzięki chciałbym RS6 ale jak teraz wystarczy A6/ S6 / s-line kolejne to A6 C7 3.0 bi
Opublikowano 8 Maja 201313 l Najlepszego panowie ---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ---------- Witam Jestem zainteresowany autkiem z aukcji. Jest może ktoś z okolicy Starego Sącza,co mógłby je obejrzeć czy jest po co jechać??,bo na zdjęciach nie zbyt dużo widać MAN 8-153 CHŁODNIA HAKÓWKA,HAKOWA,MOZLIWA ZAMIANA (3212855718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oczywiście odwdzięczę się za przysługę Chłopie chu... .nie pieniądz widziałem to auto i to chyba nie duża cena jak za sporych rozmiarów ciężarówkę ale może się nie znam Rozumiem,że je oglądałeś z bliska?? właśnie chodzi o to,że jest tanie i jeśli z zewnątrz wygląda dobrze,to warto jechać,z drugiej strony duże auto duży problem,bo w szrota wkłada się znacznie większe pieniądze jak w osobówkę. Nie jestem pewien na tysiąc procent że to ta ale wydaje mi się że ja widziałem i jest spoko ale sie nieznam na dostawczych jak by była lipna to unas masa komisów z takimi autami mogę ci kilka pokazać jakcoś
Opublikowano 10 Maja 201313 l Zagląda tu kto? czy jeszcze pijani? Łukasz kiedy jedziesz do Marcina? ja w środę a piątek hamownia.
Opublikowano 10 Maja 201313 l Ja dopiero godzine temu wstalem grillu na dzialce, po wprowadzce do nowego domu to chyba alkoholizm mnie czeka ale przynajmniej bede mial za***istych sasiadow Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2