Matyss88 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 A gdzie tam 50 procent jest YT dobija tym czekaniem no ale 10 minut w HD robi swoje i człowiek musi odczekać To czekanie mnie dobija
CZIKITA Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Wbijaj skarbie kiedy tylko chcesz na ta naszą wspólną kolacyjkę wrr
tusians Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Wbijaj skarbie kiedy tylko chcesz na ta naszą wspólną kolacyjkę wrr gdybym wiedziała,że dziś sobie robicie wieczorek filmowy to bym wbiła
CZIKITA Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Skarbie to zawsze mogę filma ci włączyć na życzenie
krzysieksza Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 ja byłem osobiście u kamila żeby zobaczyć film bo sie nie mogłem doczekać;D kurde trzeba było pisać pojechalibyśmy na dwa auta bo się snułam po mieście bez celu no gdybym wiedział to bym dał znać a tak to z kamilem zrobiliśmi big dill;p i przy okazji załapałem sie na przed premiere filmu;D
CZIKITA Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 O tak Dill to był konkretny mamuśka przez to cały czas przy garach siedzi he he ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- 75% już nie dużo zostało do zobaczenia weselnego filmu
tusians Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 O tak Dill to był konkretny mamuśka przez to cały czas przy garach siedzi he he ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- 75% już nie dużo zostało do zobaczenia weselnego filmu to ja nawet nie chce myśleć jak ten wasz DILL wyglądał i jednak dobrze, że mnie nie było, bo jeszcze to ja bym przy garach stać musiała
Matyss88 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 O tak Dill to był konkretny mamuśka przez to cały czas przy garach siedzi he he ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- 75% już nie dużo zostało do zobaczenia weselnego filmu to ja nawet nie chce myśleć jak ten wasz DILL wyglądał i jednak dobrze, że mnie nie było, bo jeszcze to ja bym przy garach stać musiała Chciałbym to widzieć jak ty przy tych garach niby stoisz
CZIKITA Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 E co ty mamuśka chciała stać to stoi a Dill się udał prezes jest już bliżej niż dalej Przesłano 78% YT dobija ale na ten film warto poczekać ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- O tak Dill to był konkretny mamuśka przez to cały czas przy garach siedzi he he ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- 75% już nie dużo zostało do zobaczenia weselnego filmu to ja nawet nie chce myśleć jak ten wasz DILL wyglądał i jednak dobrze, że mnie nie było, bo jeszcze to ja bym przy garach stać musiała Chciałbym to widzieć jak ty przy tych garach niby stoisz To ja też chce zobaczyć ale w fartuszku
tusians Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 O tak Dill to był konkretny mamuśka przez to cały czas przy garach siedzi he he ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- 75% już nie dużo zostało do zobaczenia weselnego filmu to ja nawet nie chce myśleć jak ten wasz DILL wyglądał i jednak dobrze, że mnie nie było, bo jeszcze to ja bym przy garach stać musiała Chciałbym to widzieć jak ty przy tych garach niby stoisz Ty przeciwko mnie? porozmawiamy w niedziele... i zobaczymy kto będzie się śmiał ostatni
krzysieksza Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 hehe no nie wątpie że bliżej niż dalej bo szkoda żeby taki prowiant sie marnował;D
tusians Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 E co ty mamuśka chciała stać to stoi a Dill się udał prezes jest już bliżej niż dalej Przesłano 78% YT dobija ale na ten film warto poczekać ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- O tak Dill to był konkretny mamuśka przez to cały czas przy garach siedzi he he ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- 75% już nie dużo zostało do zobaczenia weselnego filmu to ja nawet nie chce myśleć jak ten wasz DILL wyglądał i jednak dobrze, że mnie nie było, bo jeszcze to ja bym przy garach stać musiała Chciałbym to widzieć jak ty przy tych garach niby stoisz To ja też chce zobaczyć ale w fartuszku małolat nie zasłużyłeś na takie przyjemności!!!!
Matyss88 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Natalia ty to mnie w ogóle cały czas kłamiesz tak że wiesz
tusians Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Natalia ty to mnie w ogóle cały czas kłamiesz tak że wiesz ja mam świadków na to
Matyss88 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Natalia ty to mnie w ogóle cały czas kłamiesz tak że wiesz ja mam świadków na to To zapewne jest czysta zmowa
tusians Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Natalia ty to mnie w ogóle cały czas kłamiesz tak że wiesz ja mam świadków na to To zapewne jest czysta zmowa nic z tych rzeczy! następny raz wszystko będę nagrywać i zobaczysz co wyrabiasz nieśmiałQ
CZIKITA Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 hehe no nie wątpie że bliżej niż dalej bo szkoda żeby taki prowiant sie marnował;D Oj tak prezesie kawał diabelstwa w tym siedzi 87 % już bliżej niż dalej
tusians Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 hehe no nie wątpie że bliżej niż dalej bo szkoda żeby taki prowiant sie marnował;D Oj tak prezesie kawał diabelstwa w tym siedzi 87 % już bliżej niż dalej niech to szybciej się wgrywa no i zapewne będę ostatnia, która to oglądnie wrrr złośliwość rzeczy martwych :/
Laskosz Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 25 Lipiec 2015:D tak że jeszcze dużżżżżżoooo czasu;p---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- "po za tym z dixonem to się jedzie dobrze" Tymi poliftami to jeżdżą jak wariaty;p ja miałem OGRANICZNIK na siedzeniu pasażera wiec sie nie dalo:) Będziemy i u Ciebie, ale wczesniej ja bo w czerwcu 2014 Wolantt a którego bo ja ten sam miesiąc 28 no to na 2 wesela sie jak podzielą hehe sie ułozyło o której masz ślub i gdzie ?? czy jeszcze nie ogarniałeś tego ?? hehe może PW ja mam już niby ustalone i trzeba jeszcze tylko dograć
Matyss88 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Natalia ty to mnie w ogóle cały czas kłamiesz tak że wiesz ja mam świadków na to To zapewne jest czysta zmowa nic z tych rzeczy! następny raz wszystko będę nagrywać i zobaczysz co wyrabiasz nieśmiałQ Może lepiej nie nagrywaj
Rekomendowane odpowiedzi