Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:hi:
  • Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:powitać:) a Ryba dziś giełda zamknięta to od rana siedzi na forum;)

Klub jest jeden i wszyscy mogą do niego należeć. Myślę że ogólnie wszystko jest do uzgodnienia i nie ma większego znaczenia kto ma jakie autko tylko wczorajszy spot naprawdę przerodził się w festyn bądź inaczej zwaną wiejską imprezę.

Osobiście nie jestem zawsze na spocie, ale z drugiej strony bywam na spotach w innych miejscach i na każdym robią się zwane przeze mnie "kółka zainteresowań". Tego nie unikniemy, ale możemy postarać się żeby nikt nie czuł się zażenowany postępowaniami innych.

Cieszy mnie to, że dużo ludzi przyjeżdża i MODERATOR SPOTÓW NS robi naszą grupę bardzo medialną, ciężko to odszukać w innych województwach czy nawet mniejszych ekipach.

De facto jesteśmy ekipą AUDI A4 ale po wczorajszym przekroju zauważam, że może zjeżdżajmy się ogólnie w grupie VAG?

Także na spokojnie zobaczymy jak będą wyglądały kolejne spoty.

Kamil pamiętajmy jednak, że spod jednej galerii nas wypieprzyli a pod Sandecją robi się już nie smak, także trzeba się trochę określić i ogarnąć.

Opublikowano

a co się działo.:naughty:

Opublikowano
:hi:powitać:) a Ryba dziś giełda zamknięta to od rana siedzi na forum;)

Klub jest jeden i wszyscy mogą do niego należeć. Myślę że ogólnie wszystko jest do uzgodnienia i nie ma większego znaczenia kto ma jakie autko tylko wczorajszy spot naprawdę przerodził się w festyn bądź inaczej zwaną wiejską imprezę.

Osobiście nie jestem zawsze na spocie, ale z drugiej strony bywam na spotach w innych miejscach i na każdym robią się zwane przeze mnie "kółka zainteresowań". Tego nie unikniemy, ale możemy postarać się żeby nikt nie czuł się zażenowany postępowaniami innych.

Cieszy mnie to, że dużo ludzi przyjeżdża i MODERATOR SPOTÓW NS robi naszą grupę bardzo medialną, ciężko to odszukać w innych województwach czy nawet mniejszych ekipach.

De facto jesteśmy ekipą AUDI A4 ale po wczorajszym przekroju zauważam, że może zjeżdżajmy się ogólnie w grupie VAG?

Także na spokojnie zobaczymy jak będą wyglądały kolejne spoty.

Kamil pamiętajmy jednak, że spod jednej galerii nas wypieprzyli a pod Sandecją robi się już nie smak, także trzeba się trochę określić i ogarnąć.

Wiem mam to na uwadze i na następnym spocie zaznaczę że ma być spokojniej :hi:

Kołek nigdy nie ominiemy bo zawsze były jedni gadają o silnikach inni o nadwoziu itp no zobaczymy co będzie na następnym :hi:

---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ----------

Co do frekwencji to było dużo bo jest po świętach i wszyscy zjechali tak że na następnego spota gwarantuje że będzie połowa ludzi :hi:

Opublikowano

Kołek nigdy nie ominiemy bo zawsze były jedni gadają o silnikach inni o nadwoziu itp no zobaczymy co będzie na następnym :hi:

dopuszczalna liczba kółek to 4 :grin:

Opublikowano
:polew::thumbup1:
Opublikowano
TRZEBA PO PROSTU NAPISAĆ ABY SIĘ ZACHOWYWAĆ I ZOBACZYĆ CO BĘDZIE NA NASTĘPNYM SPOCIE .

:facepalm: Ja myślę, że nikt nie ma po 10 lat i chyba nie trzeba takich rzeczy pisać....:facepalm:

Niby to spoty A4, ale od zawsze pojawiały się różne furki i to mi nie przeszkadza. Ale jak ktoś będzie robił wieś to :whip2:

Opublikowano

Nie no zdarza się nawet najlepszym;D

Opublikowano
  • Autor
:hi:powitać:) a Ryba dziś giełda zamknięta to od rana siedzi na forum;).

:decayed::decayed:

Opublikowano

Kumpel do mnie dzwonił, że ma lampy poliftowe z przerobionymi wtyczkami na przedlifta za 2 stówy . Ryba reflektujesz?

Opublikowano
  • Autor

dobrze ze jeszcze kamil nie uruchomił swojego car-audio.bo galeria by sie trzęsła.:grin:

---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

ma jakie foty?moze by to łykną.

---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ----------

dowiedz sie co trzeba i daj znac.czy sa kompletne czy jeszcze trzeba dokupic jakies silniczki?

Opublikowano

Z tego co wiem to jedno mocowanie trzeba założyć. Ale to nie problem. W moich są obydwa mojej produkcji i trzyma

Opublikowano
  • Autor

jak sa w dobrym stanie to bym sie skusił.jeszcze jak by miały czarny srodek:slina:

Opublikowano

Jak byś ryba ich nie brał to ja je na bank biorę jeśli łaska to nawet dziś :hi:

Opublikowano

Jak by coś to ja szukam tanich tylnich lamp;D ewentualnie lewą bo ptawa jest ok 97rok

Opublikowano
  • Autor

raczej wezme.:decayed:ty sie narazie zajmij porządkiem na spotach.:decayed:lampy masz ładne.

---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ----------

Jak by coś to ja szukam tanich tylnich lamp;D ewentualnie lewą bo ptawa jest ok 97rok

mam tylnie ale na razie nie sprzedaje.:decayed:

Opublikowano

Jakie?? I kiedy byś sprzedawał

Opublikowano
  • Autor

ja mam te po 1 lifcie.na razie nie sprzedaje bo jak bym sprzedawał a4 to musze je załozyc.:decayed:

Opublikowano

A te co masz teraz??