Zemis Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) No byc moze a jaka kasę gość sobie za niego życzy? Tak z ciekawości pytam:) A to spot kiedy jest? Bo chyba 21.09 to dopiero następnego roku;) Trochę urlopu mam to moze uda sie zobaczyć stara gwardie Edytowane 4 Października 2014 przez Zemis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzi_88 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Witojcie ! Jestem zmuszony pozbyć się mojego układu wydechowego....tzn żona mnie do tego zmusiła....(eh te baby). Panowie do rzeczy. Sprzedam kompletny wydech marki simons kosztował mnie kupe kasy kiedyś,oczywiscie nierdzewka 2,5 cala po prostu piękny wygląa jak nówka. jeszcze jest na aucie więć można posłychać jak chodzi. Chiałem się wybrać na zlocik w tą niedziele ale nie uda mi się. POniżej link : http://atc.istore.pl/pl/audi-a4-b5-quattro-042-h9r.html Cena nowego mówi sama za siebie. Dokładnty komplet tak jak na zdjeciu. Cena do uzgodnienia. ! Pisać na priv ! POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ryba kupiłeś białe Q?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,ryczacy-sleeper-jetta-bimoto j**ane Amerykańce;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 SPOTY NOWOSĄDECKIE Nasz Nowosądecki Profil na FB: www.fb/AUDISPOT Nowy Sącz.plKIEDY: 05-10-2014 GODZ.16:00 do 18:30GDZIE: Galeria Sandecja parking za myjkami ciśnieniowymi !!!Info w sprawie Spotów: 698 828 992 ceny fiata nie znam ale pewnie ze 2 tysie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 jak 2 tys to daj mi namiar do chłopa Cziki. kurde to mi pokazuje jakąś starą datę...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Nie wiem jaka cena tyle obstawiam bo ma tanie te auta zawsze a z datą wyloguj i zaloguj i powinno grać Pany na gwałt potrzebny mi komplet opon 18 w dobrych pieniądzach bo strzeliła mi wczoraj tylna opona z 5 osób na pokładzie !!! ma ktoś numer do Dareckiego prezesa bo on miał jakieś 18 kiedyś ? W poniedziałek bede u niego to zagadam o fiata ile to to warte i lepsze foty porobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 chyba ktoś znaszych sobie coś kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Trochę ocieka chromem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dzięki prezesy za spota. Frekwencja ogromna mimo tak zimnej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ja jeszcze w NS:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Smakosze z galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dej pan żyć;D ale za to wynegocjowałem i lecimy na rzeszów;D wiec warto sie poświęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dobrze kminisz więc panowie sobota lecimy na dwa dni Rzeszów na AUDI MEET kto chętny to wbijać przed 11 na media markt bo tam się zbieramy ZDJĘCIA Z DZISIEJSZEGO SPOTA !https://www.facebook.com/media/set/?set=a.735385643218773.1073741881.537217136368959&type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Cziki ja w sumie mam 6 opon 18" takie jak Cie interesują. Teraz sobie przypomniałem ze 2 wziałem od Dareckiego własnie...wziąść wszystkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Weź wszystko jeśli tylko możesz i jeśli twoje kombi pomieści. Będę jutro dzwonił koło południa dogadać sprawę Coś się ruszyło w sprawie lepszego Car Audio. System dwudrożny odseparowany już czeka Edytowane 5 Października 2014 przez CZIKITA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Jak ktoś coś potrzebuje do be pińć to pisać, bo jestem w trakcie demontażu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Siara napisz mi cene za tą klimkę, najlepiej kompletną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Siara magiel sprawny poduszki pod silnikiem przednia szyba masz te fanty ? i podaj kod silnika jaki masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Najlepiej jakbyś zapodal zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi