siara Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Magiel sprawny, szyba przednia poszła, poduszki będą przy zdejmowaniu silnika, co do klimy to można się dogadać, a foty macie w moim temacie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/139919-b5-1z-moj-czarny-zetor/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 PrivPany robił ktoś regeneracje pompy wtryskowej ile to kosztuje w naszych rejonach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No Paweł w koncu idziesz w dobrą stronę ile juz 5 lat składasz klimkę? Byłem dziś na rolkach...wyszło 162 KM i 420 NM...tylko program:) teraz jeszcze pompki BX albo AL. potem może jakieś CAHA i zobaczymy co pokaże:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No Paweł w koncu idziesz w dobrą stronę ile juz 5 lat składasz klimkę? Byłem dziś na rolkach...wyszło 162 KM i 420 NM...tylko program:) teraz jeszcze pompki BX albo AL. potem może jakieś CAHA i zobaczymy co pokaże:) co ja poradzę jak co jakiś czas coś innego wpada, miała byc w tym roku to wyskoczyły recaro, ale myślę że na przyszły rok uda sie poskładać to w końcu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 A jakby ktoś chciał to mam jeszcze 3 szt miesięcznych piesków wielo-rasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Wstępna przymiarką panelu pod głośniki PB 16 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ryba kupiłeś białe Q?? ze jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 A bo mnie takie plotki doszły, że szukasz poza granicami naszego pięknego kraju kłatro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 A bo mnie takie plotki doszły, że szukasz poza granicami naszego pięknego kraju kłatro a no szukam http://www.blocket.se/stockholm/Audi_A4_Allroad_2_0_TDI_177hk_1072_mil_4WD__A_56587434.htm?ca=11&w=1 takie cóś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 A no takim na rybki sama przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 to juz bym wszedzie dojechał. a ty kupiłes cos? czikita nie chcesz białego mieszka do twojej bestii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Jak narazie demolka..... Taka sytuacja Edytowane 9 Października 2014 przez siara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ryba coś drogo za te znaczki dope chce ten gościu na forum, nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 mi to pachnie przekrętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 przeszczep 1z do x5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Siara a masz tylni zderzak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 mam. troszkę przerysowany ale nie pęknięty. dokładka jest przyłamana ale to już dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Masz jakieś foto i cena;) jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ryba ile za ten mieszek ? niby sam sobie uszyłem ale jak cena dobra to się może przydać puki co dziś mi wpadły 18 pirelli i continental od Zemisa ludzie jak to się drogi lepi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jutro będę miał go w domu to Ci cyknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi