krzysieksza Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Okkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ryba ile za ten mieszek ? niby sam sobie uszyłem ale jak cena dobra to się może przydać puki co dziś mi wpadły 18 pirelli i continental od Zemisa ludzie jak to się drogi lepi ile dajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Poka foto jak to wygląda z czego to zrobione ?Siara masz ten magiel bo pisałem priv ale chyba ei odczytałeś ile za niego ?Wygrzebałem głośniki przednie 13 plus maskownice jak by ktoś chciał to tanio opylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 http://www.blocket.se/stockholm/Audi_S4_2_7_Biturbo_300_hk_56088163.htm?ca=11&w=1 czikita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Bobry kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Wrzuć propozycję na PW i będziemy myśleć. A ja lecę segregować graty bo mam cały garaż zawalony... jak to wszystko wlazło do auta? Slepy jak coś to i do Ciebie też się tyczy. Propozycje proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 siara a co z tymi siodełkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 No czekają na Ciebie z tym, że ja nie miałem dzielonej kanapy z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 z tym, że ja nie miałem dzielonej kanapy z tyłu i tu jest problem.dzieloną kanape moze by dokupił gdzies?podeslij mi cene i jak masz jakąś fotke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Fotki staram się ogarniać ale brak czasu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 czikita takie cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Kurde ja mam środek czerwony :/ no ale ile za to chcesz ? 5 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 za 5 to mi sie bardziej opłaca to do kosza wyrzucic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Kurde no weź to na spota może to faktycznie dobrze wygląda to dam ci 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 no i stabilizatory RS założone...hmm jest ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Do kalendarza raczej nie wybiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 karwasz twasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ślepy, graty na Ciebie czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Odezwę się o nie niebawem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi