siara Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Pawel bierz to od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) pany kupie niebieską roletę do avanta, bądź zamienie za czarną (choć wolałbym tą drugą opcję ) Edytowane 14 Października 2014 przez djszaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 pany chyba bedzie cała b5 na czesci.zielony sedan 1.9 90 km ,stoi juz na placu tylko znajomy zastanawia sie czy ją rozbierac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 polift ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 wygląda na przedlifta,a ty pomalowałes swojego? i moze tez a3 bedzie.2001 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 tak juz pomalowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 ja bede musiał kiedys zderzaki pomalowac,bo poobijane jak nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ryba jak bd ta a3 to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 o a3 pisałem z myślą o tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 to świetnie a może komuś b6? http://www.mobile.de/pl/marka/audi/model/a4/vhc:car,cnt:de,pgn:2,pgs:50,srt:date,sro:desc,mke:audi,frn:2003-01,prx:6001,pwn:87/pg:vipcar/198533002.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ryba jaki odcień zieleni taki jak moja czy ciemniejszy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 ta B6 miazga...kurde chyba muszę się zastanowić, albo napisać do chłopa gdzie skompletował taki pakiet stylistyczny...kurcze muszę to przemyśleć... Dzieki Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Hehe kolejny ulep z niemiec;D... Nie ma za co tam jest pare gatunków mózyki tak że mozesz sobie wybrać co Ci będzie pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ryba jaki odcień zieleni taki jak moja czy ciemniejszy?? to jest ciemny zielony,taki jak miał athek dawniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Aha to nic podesłał byś mi fotki potrzebuje przedni zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 jak bedzie decyzja o rozbiórce to dam znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Szaman ma mój przedni zderzak zrobiony na gładko nie chcesz go do odchamienia ulepa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Drogo chce;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi