siara Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Loko i Ryba wiedzą gdzie... Dawniej zrobiliśmy tam mini spota Do teściowej zawsze pod górę Niewiem co Wy tak na ten snieg... Ja od wczoraj 2stówy zarobilem a line w bagaju woze [emoji48] Dostałeś dotacje na pomoc drogowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Heheh no coś o tym wiem mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Loko i Ryba wiedzą gdzie... Dawniej zrobiliśmy tam mini spota Do teściowej zawsze pod górę Niewiem co Wy tak na ten snieg... Ja od wczoraj 2stówy zarobilem a line w bagaju woze [emoji48] Dostałeś dotacje na pomoc drogowa? Na prace sezonowe nie daja... [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5041180431 pany wie ktoś coś na temat tej essy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Krzychu jak będzięsz po nią jechał to spytaj o ta 80...też dość ładnie sie przentuje... czerwony...najszybszy kolor :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Nooo pasowało by wiedzieć coś o tym aucie a nie brać w ciemno wiadome ze właściciel prawdy nie powie skoro są ramki klubowe to może ktoś coś wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 zadzwonić i się dopytać czy klubowe auto i czy temat jakiś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Heheh ramki klubowe ale gościu mówi ze to tylko takie se zalożył podobno wszystko sprawne a gaz ma tak ustawiony na "spokojną jazde" a jak sie mu kładzie to automatycznie przelancza sie na benzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Rozumiem, że to auto na niedzielę? Tzn do kościoła i spowrotem naskrobane z sratatapalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Mnie pytasz?? [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 No tak, bo chcesz takiego strucla kupić [emoji14] naskrobane z sratatapalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 pany szukam jakiegos dobrego elektronika w saczu.znacie jakiegoś?potrzebuje przylutować cos przy modemie. Heheh no coś o tym wiem mam to samo krzysiek jak bys rozbierał tego paska to przygarne tylne lampy. ładne krzesełka. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/304532-rozporka-fotele-polskora-czarne-kierownica-sports4-niebieska-podswietlane-kratki-nawiewow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Heheh spokojnie ryba passatowi nic nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Heheh spokojnie ryba passatowi nic nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 http://allegro.pl/audi-a4-b5-lift-99r-250hp-480m-gtb2260vk-i5068686121.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 pany nie piszcie tak duzo bo za chwile braknie stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jedziem do Hameryki??? http://boston.craigslist.org/gbs/cto/4855516086.html Loko miło było pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzieki za mini-spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dotarłeś do ostatniej strony forum? [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi