agusia59 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Witam, mam problem z wygiętą wykładziną z bagażnika ( tą z plastiku albo to jakieś tworzywo). Nie wiecie czym by można było ja wyprostować?
dj_bobo Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Może nagrzać suszarką i odgiąć. Tylko żeby nie pękło.
kalik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 To jest jakaś płyta pilśniowa. Suszarką nic nie zdziałasz. Trzeba udać się do jakiegoś stolarza żeby dociął nową na wymiar z podobnego materiału. Mam ten sam problem.
agusia59 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 U mnie to nie jest płyta pilśniowa. to bardziej sztuczne tworzywo typu plastik oblane materiałem z jednej strony[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 16:56_________________________________________________próbowałam zelazkiem ale nic nie dało.nie pęknie bo podłożyłam pod meble i tak próbuje wyprostowac.
dj_bobo Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Nagrzej strumieniem gorącego powietrza (suszarka/opalarka). Tylko z umiarem żeby nie stopić.
andy_sky Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 plastik, tworzywo wraca do poprzedniej postaci oblewając to wrzątkiem
Rekomendowane odpowiedzi