hoody1 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Myślałem z eta strona to strona dla wszystkich posiadaczy autka AUDI A4-ale teraz chyba jest jeszcze jedna podkategoria-trzeba mieć audi a4 i jeszczcze bardzo dobrze znać się na mechanice-bo od pewnego czasu mam problem z furka i wrzuciłem wątek na forum ale administrator wątek usunal twierdzac ze nie jest sformułowane poprawnie-przepraszam z gory że nie dysponuje odpowiednim poziomem terminologii mechanicznej.
mcm Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 od pewnego czasu i jak tak sądze nie można napisać tego co sie mysli bo zaraz jeden z drugim mądrzy zaczną zwracać uwage lub usuwać wypowiedzi, a jak sie rejestrowałem to myslałem ze forum jest dla zwykłych ludzi posiadających a4, no cóż w części się myliłem
Pikuś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 hoody1, pewnei Adminowi, czy Modowi chodzilo o to, ze zle sformulowales nazwe tematu. Za wiele teraz to nei mozna powiedziec bo nei wiadomo o co dokladnie chodzilo. Poczekajmy na wyjasnienia. A na stronie moze sie kazdy zapisac i uczestniczyc, tylko musi sie zapoznac z regulaminem i do niego dostosowac. Modowie sa od tego zeby pilnowac i nie dopuscic do balaganu, a jak macie problem to w odpowiednim dziale mozna skladac zazalenia do pracy tych osob.
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Panowie nie umiecie nazwac tematu?? Tematy typu "pomocy" "cos sie zepsulo" itd sa wywalane, bo nikt w przyszlosci majac podobny problem nie znajdzie rozwiazania. [b6 1.9 AVF] czy nawet jak ktos nie wie jakie ma oznaczenie silnika to moze napisac [b6 1.9 130KM] czy cokolwiek podobnego - pierwsza czesc nazwy tematu, ktora pozwoli sie szybciej zorientowac jakiego typu silnika / modelu problem dotyczy. W 2 czesci skrt nalezy opisac ten problem - poprawnych nazw watkow na forum jest miliony. Mozna podpatrzyc i nazwac w podobnym stylu. To wszystko jest dokladnie opisane w regulaminie moderatorzy zawsze wczesnie prosza o zmiane tematu lub sami poprawiaja. Jezeli chodzi o nie można napisać tego co sie mysli bo zaraz jeden z drugim mądrzy zaczną zwracać uwage lub usuwać wypowiedzi O to chyba chodzi na forum, zeby ludzie z bogatszym doswiadczeniem zwracali uwage tym mniej. Kazdy moze sie czegos nauczyc. Glupie posty sie usuwa - taki przyklad. Ktos polecal olej mineralny do TDI. Jak wiadomo jest to totalny kill dla silnika, wiec taki post nie ma prawa istnienia, bo jeszcze ktos przeczyta i zaleje traktora mineralna. Polecam rowniez przed opisaniem problemu uzyc funkcji szukaj i przegladnac FAQ w danym dziale. wiele problemow jest juz opisanych. Jak znajde chwile, to postaram sie zrobic taki maly bardzo prosty faq dla swiezych uzytkownikow, ktory pomoze sprawnie kozystac z forum unikajac takich problemow.
Rekomendowane odpowiedzi