Cuber Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Panowie jak w temacie , chcę zmienić maskę na wersje po lifcie tylko sie zastanwiam co z spryskiwaczami? Dużo jest "zabawy " z tym?? Może ktoś już robił coś takiego i się pochwali jak sie za to zabrac co kupić co wymienić......pozdr
Gość Murzyn Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 teoretycznie nieduzo (przerobka podszybua+przewody i nowe spryskiwacze)...chyba pikus cos wiecej sie dowiadywal na ten temat, ale nie wiem czy juz wymienil
Gość zdeniu Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 najwiekszy problem to zdobyc maske po lifcie reszta to pikuś :mrgreen:
Flaha Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Ja dostałem maskę po 2 lifcie razem ze spryskiwaczami, żaden problem, tylko musiałem nieco wyciąć po 2 kratki w tym plastyku z przodu, który znajduje się pod maską (ps. to się chyba nazywa inaczej niż podszybie, ale nie jestem pewien). Ładnie wyszło i nic nie widać, że coś było rezane. Już wcześniej podobny temat był na forum, poszukaj. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi