Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gadżety A4 Klub Polska LDZ Banda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A można jeszcze zamówić?

Spoko :good: z tym, że jeszcze my też nie mamy :gwizdanie: trzeba wspólnie jeszcze dorezać szczegóły związane z produkcją - główny dowodzący - rkwon :> :> :>

Rozumiem, dzięki za info ;) Na jedną sztukę piszę się na 100% :cool1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witajcie i co z tymi koszulkami jeśli da rade to też bym preferował na 1 szt nr 2 tylko nie wiem czy już się wydrukowały i czy można jeszcze zamówić jak tak to dajcie jakoś znać

Opublikowano

na spoty bys przyjezdzal bys wiedzial co i jak sie kreci :rant::bicz2:

Opublikowano

Wiesz z chęcią bym się zjawił na takim spocie ale dopiero się zalogowałem na taj stronce i jeszcze nie bardzo wiem kiedy i gdzie macie takie spotkania byłbym bardzo wdzięczny za info :)

Opublikowano

Wiesz z chęcią bym się zjawił na takim spocie ale dopiero się zalogowałem na taj stronce i jeszcze nie bardzo wiem kiedy i gdzie macie takie spotkania byłbym bardzo wdzięczny za info :)

chyba już znalazłeś info :cool1:
Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22268.0 :hi:

Opublikowano

poprosze nr 11 XL - 2 sztuki. :hi::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

oki dzięki czyli dzisiaj też tam jesteście?????

Opublikowano

oki dzięki czyli dzisiaj też tam jesteście?????

przecież jest napisane że spoty w każdą niedzielę :gwizdanie:

Opublikowano

Wiem że jest napisane że w każdą niedzielę ale chciałem się upewnić że jeśli tam pojadę to kogoś zastanę

Opublikowano

Wiem że jest napisane że w każdą niedzielę ale chciałem się upewnić że jeśli tam pojadę to kogoś zastanę

Średnia z ostatnich kilku miesięcy to 12 aut co niedzielę. Twoje obawy są co najmniej nieuzasadnione :cool1: :cool1: :cool1:

:D

BTW, miło powitać :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

powitac :)

ruszulem troszku temat ponownie mianowicie wyslalem zapytanie w kilkanascie miejsc z projektami

zobaczymy jakie beda ceny koszulki kolory itd :)[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 11:20_________________________________________________mam pierwsza odpowiedz

ze strony koszylkowy peel

Cena za koszulki białe z jednym nadrukiem 27zl, z dwoma 30zl.

Czarna koszulka z dwoma nadrukami 45zl, z jednym 33zl

Przy ilości do 10 sztuk.[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 12:49_________________________________________________a no i jeden wzor

Opublikowano

poczekajmy na resztę ofert i trzeba coś wybrać bo lato się kończy a my bez koszulek :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

oferta ewizja

Tutaj oferta: http://www.ew24.pl/pl/516-koszulki-nadruk

Tutaj kalkulator wycen: http://ew24.pl/koszulki

ok 50 zl koszulka z nadrukiem plus 13 zl przesylka[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 14:49_________________________________________________no i narazie nikt wiecej nie odpisal :([br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 08:52_________________________________________________odgrzewam kotlet :P projekty przesylam do drukarni z gdanska :P ale za to na ulicy łódzkiej sie mieszcza :P

[br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 12:21_________________________________________________up

Cena nadruku A3 wynosi 30zł, A4- 25zł (razem z koszulką, gramatura 190) :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

kolory i wzory ponizej

damskie.jpgkolorystyka.jpg

takze mozemy ustalac cos juz :P bo sie lato skonczy

Opublikowano

ja ustalam ze sie pisze :decayed: jak cos moge odebrac jak gdzie w woj.lodzkim :decayed:

Opublikowano
  • Autor

heheh w gdansku wiec albo kurier allbo Kimi ale mysle ze nie ma co Kimiemu d*py zawracac na kilka osob wyjdzie klika zlotych wiecej

Opublikowano

może w niedzielę się dogadamy konkretniej, my chcemy na pewno

Opublikowano

mnie również możesz doliczyć :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no dobra sluchajcie to moze wybierzemy konkretne wzory bo o to chodzi pozniej rozmiary i kolorki :)

chyba ze mam cos jeszcze przygotowac moze ktos ma jakis pomysl na wzor ja moge go wykonac :D

Opublikowano

10, 11 :naughty: