Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Prośba o pomoc z Audi 80.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie do osob co maja lub mialy audi 80

Mam problem z moją AUDI 80 B3 woda wdziera mi sie do środka z przodu samochodu i jest mokre wygłusznie ze strony kierowcy...Proszę o porady co się mogło stać...:( pozostała część auta jest sucha

z gory dzieki.

Opublikowano

Woda idzie po lince od otwierania klapy :gwizdanie: Szwagier w b4 miał tak.

Opublikowano

Woda idzie po lince od otwierania klapy :gwizdanie: Szwagier w b4 miał tak.

ok dzieki , a moze sie jeszcze ktos wypowie na ten temat
Gość -makaveli-
Opublikowano

zapytaj forumowicza no name ,jest właścicielem b3 i klubowiczem Audi 80 Klub Polska :cool1:

Opublikowano

Sprawdź dokładnie miejsce w którym linka od maski wchodzi do kabiny, miejsce obok skrzynki z bezpiecznikami - jest tam taki gumowy "kapturek" na lince i możliwe ze zawinął sie do środka i przepuszcza wode.

Opublikowano

A czy to napewno jest woda? może nagrzewnica ci siadła,bo mi kiedyś B3 psikusa takiego zrobiła :confused4: sprawdź czy płynu Ci nie brakuje.

Opublikowano

ja w swojej starej 80 CC z 85r. miałem szyberdach na szynach i tam zawsze zaciekało to załatwiłem go silikonem, ale nadal woda stała na podłodze pod dywanikiem, w końcu po wierciłem dziury w podłodze i był spokój

Opublikowano

ja w swojej starej 80 CC z 85r. miałem szyberdach na szynach i tam zawsze zaciekało to załatwiłem go silikonem, ale nadal woda stała na podłodze pod dywanikiem, w końcu po wierciłem dziury w podłodze i był spokój

ok zobacze i tam