maxus24 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 witam mam pytanie do osob co maja lub mialy audi 80 Mam problem z moją AUDI 80 B3 woda wdziera mi sie do środka z przodu samochodu i jest mokre wygłusznie ze strony kierowcy...Proszę o porady co się mogło stać... pozostała część auta jest sucha z gory dzieki.
grzes1150 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Woda idzie po lince od otwierania klapy :gwizdanie: Szwagier w b4 miał tak.
maxus24 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Woda idzie po lince od otwierania klapy :gwizdanie: Szwagier w b4 miał tak. ok dzieki , a moze sie jeszcze ktos wypowie na ten temat
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 zapytaj forumowicza no name ,jest właścicielem b3 i klubowiczem Audi 80 Klub Polska
beneq Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Sprawdź dokładnie miejsce w którym linka od maski wchodzi do kabiny, miejsce obok skrzynki z bezpiecznikami - jest tam taki gumowy "kapturek" na lince i możliwe ze zawinął sie do środka i przepuszcza wode.
route Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 A czy to napewno jest woda? może nagrzewnica ci siadła,bo mi kiedyś B3 psikusa takiego zrobiła sprawdź czy płynu Ci nie brakuje.
maxus24 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 no sprawdze, ma ktos jeszcze jakies pomysly co to moze byc jeszcze ?
beneq Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 http://www.audi80.pl/b4-avant-woda-w-aucie-vt30112.htm
Kazik123 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 ja w swojej starej 80 CC z 85r. miałem szyberdach na szynach i tam zawsze zaciekało to załatwiłem go silikonem, ale nadal woda stała na podłodze pod dywanikiem, w końcu po wierciłem dziury w podłodze i był spokój
maxus24 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 ja w swojej starej 80 CC z 85r. miałem szyberdach na szynach i tam zawsze zaciekało to załatwiłem go silikonem, ale nadal woda stała na podłodze pod dywanikiem, w końcu po wierciłem dziury w podłodze i był spokój ok zobacze i tam
Rekomendowane odpowiedzi