wiissnia Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Narazie pełna seria i pewnie taka pozostanie przez jakis czas. B5 1997r model 1998r (po 1 lifcie) Silnik: 2,8 30v Przebieg: 100% orginalne 245 tyś z czego 20tys moje Hamownia pokazała: :> Pierwszy pomiar na benzynie :203 km i 264 Nm Drugi pomiar na gazie: 189 km i 250 Nm
Nowak_zg Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 witam na forum no no ladny wynik + za to ze byles na hamowni ogolnie ladna bedziesz cos zmieniac w niej ? pokaz jeszcze fotki wnetrza _________________________________________________ dziwi mnie tylko nagly spadek ( skok ) momentu na gazie przy ok 1300obr/min ( moc tez wtedy skoczyla )
Gość rob Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 widzę, że brak niutków do serii to standard
wiissnia Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2007 widzę, że brak niutków do serii to standard niestety, podobno wszystkie tak maja za to gratis 10 zrebakow :> dziwi mnie tylko nagly spadek ( skok ) momentu na gazie przy ok 1300obr/min ( moc tez wtedy skoczyla ) To wynika ze sposobu hamownia, za wczesniej wbil 5 i silnik prawie zdechl. Podobno zdarza sie czesto na inercji Środek: niestety brak zdjec, sport pakiet(tylko fotele), podlokietnik, fis, grzanie tylka, klimatronik,audi concert, nic nie wytarte. Jedyny i najwiekszy minus: to ze jest niebieskie naszczescie reszta rekompensuje ten minus.
flaku4 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Furka jak najbardziej w klasie a niebieskie wnętrze nie jest takie złe można się przyzwyczaic mam takie u siebie i powiem że na początku troszkę raziło ale z czsem jest coraz lepiej :th:
spolprog Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 jak dla mnie się nie podobają ... Zobacz moje i powiedz co o takich sądzisz ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,20750.0.html
Rekomendowane odpowiedzi