Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Czy to oznaka spalonych zegarów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam.

Panowie w innych wątkach pisałem o problemach z łąpaniem temperatury przez auto, zmieniłem czujnik i termostat i mechanik/elektronik stwierdził ze jestcos nie tak z zegarami, choć mi podawał czujnik g2 temp 0 stopni czyli zbliżoną do tej co g62, ale mimo to auto sie długo grzało i wskazówka sie nie podnosiła, dałem do owych mechaników którzy rozebrali licznik i stwierdzili ze coś z procesorem od wskaźnika temp, wieczorem przyjechałem bo mieli wyminić owe częsci ale mieli tylkko od benzyny i założyli stary licznik z powrotem ale nie wyswietla on juz w tych prostokątach na czerwono ani kilometrów ani godziny tzn jest to bardzo niewyraźne praktycznie nie do odczytania w czasie jazdy jakby brakowało niektórych pasków przy cyfrach. i przy sprawdzaniu teraz na vagu g2 pokazuje -100 stopni. Czy spalili licznik gdy go sprawdzali i czy jak teraz pojade do nich to naprawią choćby tylko to zeby wyświetlało wszystko czy trzeba wymieniać zegary?

Opublikowano

Odpinales klemy z akumulatora :cool1: pewnie cos sie posypalo w zegarach :confused4: