Opublikowano 22 Lutego 200818 l ja juz takie autko kupilem o wiele za mocno jest w nocy ledwo widac w nocy rzeczywiście musi być nie wesoło, ale wygląda nawet, nawet
Opublikowano 23 Lutego 200818 l jeszcze mam jak zabiora to wtedy sciagne te boczne przednie. a na lato zaloze te fajne chromowki
Opublikowano 26 Lutego 200818 l pytałem u mnie w okolicy, i sam tyl folia to wydatek rzedu 500zł, ale jak mowilem dal mnie kicha i nie bede robil... chociaz z przyciemnionymi wyglada o wiele lepiej...
Opublikowano 28 Lutego 200818 l ciemne szybki są miszcz i wydaje mi sie że do każdego koloru karoserii pasują tylko od gustu zależy jak ciemne nie podoba mi sie auto z zupełnie jasnymi szybami
Opublikowano 4 Marca 200818 l a mi sie podoba, tylko jak masz srodek na wypasie z jasna skora, to wyglada za***iście... widzialem kiedys golfika II z zewnatrz standart, tylko czarny lakier na polysk, czysciutkie szybki, i kremowa skora, wygladalo
Opublikowano 4 Marca 200818 l a mi sie podoba, tylko jak masz srodek na wypasie z jasna skora, to wyglada za***iście... widzialem kiedys golfika II z zewnatrz standart, tylko czarny lakier na polysk, czysciutkie szybki, i kremowa skora, wygladalo Wszystko kwestia gustu.Jeśli nie beton to do każdego koloru pasuje... :th:
Opublikowano 6 Marca 200818 l Ja też się skusze na przyciemnionko... tyle że tak jak koledzy mówią.. na lajcie żadna smoła.. Myślę że tak 15% przód 30% tył zresztą jeszcze oblukam u ściemniacza. U mnie niedaleko jest serwis szyb i tam kolesie ściemniają. Do mojej b5-tki powiedzieli mi 450zł wraz z folią Foliatec.
Opublikowano 12 Marca 200818 l ładnie, bardzo ładnie, i ku takiemu czemus bym sie skłaniał... fajnie to wyglada no i mysle ze by sie Miski nie trzepialy... :th:
Opublikowano 12 Marca 200818 l ładnie, bardzo ładnie, i ku takiemu czemus bym sie skłaniał... fajnie to wyglada no i mysle ze by sie Miski nie trzepialy... :th: Miło,super widoczność,wizja też,i tak jak piszesz władza przymknie oko :th:
Opublikowano 12 Marca 200818 l Najlepiej sciemnic wszystkie szyby tak samo :th: albo tynią troszkę mocniej :th: