verus Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 To zaczynam, fragmenty z wątku dlaczego audi jest takie drogie ... rozmowa trochę zeszła z tematu P.S ja jakoś nie czuje bąków w swoim aucie może porzednia właścicielka nie puszczała bąków Ale cieszę sie ze kupiles avensisa bo to znów jeden pierdzistolek mniej wsród użytkowników Audi. ( ja w swojej Audi nie pierdze ) Współczuję ludziom, którzy bardziej dbają o swoje auta, a niżeli o swoje zdrowie. Pierdzieć trzeba, nie wstrzymywać
Mario22 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Audi jest wykonane z Niemiecką precyzją i dokładnością... Niemcy dokonuja pomiarów suwmiarką... zaznaczają kredą... i upierda... siekierą... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kazik123 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 może zmienimy tytuł wątku i spiszemy najlepsze teksty jakie słyszeliście również z CB bo jak mój kumpel mówił o swojej szefowej " kto sie ku...wą urodził, wróbelkiem nie będzie" albo " krętą ścieżką przez ogródek zapie....dala krasnoludek, dokąd biegniesz mój malutki , podpie....olić skrzynkę wódki"
Rekomendowane odpowiedzi