Rapciuch-R1 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Koledzy kupiłem czujnik hamulca ręcznego wszystko rozkręciłem i nawet nie wiem gdzie go zamontować i jak? Próbowałem na wiele sposobów i nic:[ Ma ktoś jakieś fotki jak go założyć?? A czujnik taki jak na fotce.. Pomocy Koledzy!
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Musisz rozebrać tunel środkowy z podłokietnikiem i czujnik przychodzi tam gdzie kończy się mechanizm ręcznego (rączka). Robiłem to u siebie ale niestety nie zrobiłem zdjęć
Rapciuch-R1 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 Musisz rozebrać tunel środkowy z podłokietnikiem i czujnik przychodzi tam gdzie kończy się mechanizm ręcznego (rączka). Robiłem to u siebie ale niestety nie zrobiłem zdjęć własnie rozebrałem to wszystko i próbowałem na wiele sposobów i nie mogłem spasować. Szkoda ze nie masz fotek to bym wiedział jak to zrobić bo tak to nie bardzo wiem jak... [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 19:10_________________________________________________ niestety nie zrobiłem zdjęć kolego zamieszczam fotke ręcznego pokaż strzałką gdzie mam zamontować ten czujnik, chyba ze zła fote daje, jak tak to mozesz poszukac i zaznaczyc gdzie montuje sie ten czujnik
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Musisz rozebrać tunel środkowy z podłokietnikiem i czujnik przychodzi tam gdzie kończy się mechanizm ręcznego (rączka). Robiłem to u siebie ale niestety nie zrobiłem zdjęć własnie rozebrałem to wszystko i próbowałem na wiele sposobów i nie mogłem spasować. Szkoda ze nie masz fotek to bym wiedział jak to zrobić bo tak to nie bardzo wiem jak... [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 19:10_________________________________________________ niestety nie zrobiłem zdjęć kolego zamieszczam fotke ręcznego pokaż strzałką gdzie mam zamontować ten czujnik, chyba ze zła fote daje, jak tak to mozesz poszukac i zaznaczyc gdzie montuje sie ten czujnik Szczerze Ci powiem że mnie zaskoczyłeś tym zdjęciem bo u mnie to chyba wyglądało zleksza inaczej W każdym razie jeżeli to jest to samo to u mnie był zamontowany tam gdzie czerwona strzałka (sam czujnik powinien mieć takie ząbki, które zaczepiają się o ten mniejszy otwór i w momencie jak spuszczasz ręczny to tylna część rączki wciska czujnik i gaśnie lampka... i tyle z teorii bo ja musiałem go jeszcze spiąć całego dwoma opaskami zaciskowymi żeby trzymał się mocno na swoim miejscu
Rapciuch-R1 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 (sam czujnik powinien mieć takie ząbki, które zaczepiają się o ten mniejszy otwór i w momencie jak spuszczasz ręczny to tylna część rączki wciska czujnik i gaśnie lampka... i tyle z teorii bo ja musiałem go jeszcze spiąć całego dwoma opaskami zaciskowymi żeby trzymał się mocno na swoim miejscu kolego zamontowany i wszystko działa jak nalezy. Wielkie dzieki.
Guregoru Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 (sam czujnik powinien mieć takie ząbki, które zaczepiają się o ten mniejszy otwór i w momencie jak spuszczasz ręczny to tylna część rączki wciska czujnik i gaśnie lampka... i tyle z teorii bo ja musiałem go jeszcze spiąć całego dwoma opaskami zaciskowymi żeby trzymał się mocno na swoim miejscu kolego zamontowany i wszystko działa jak nalezy. Wielkie dzieki. Ciesze się że pomogłem
Rekomendowane odpowiedzi