barszczyna Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Witam. Mam pewien problem, otóż chciałbym się zabrać za naprawdę szyberdachu, ale najpierw muszę dobrać się do lampki podsufitki, która jest już uszkodzona: Na co muszę uważać przy ściąganiu jej? Strasznie ciężko taką na allegro dostać, więc nie chciałbym bardziej uszkodzić.
damian12759 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 na poczatku sciagnij szkielko od oswietlenia (musisz je lekko podwazyc od strony szyby i powinno zejsc) nastepnie odkrecasz 2 sroby i wyciagasz 2 kostki i masz ja w rekach
barszczyna Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 A to że wisi, to znaczy, że coś tam zerwane jest? Bo w takim stanie to już było, jak dostałem auto. ;/
Szymoonk Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 być może urwane a być może nie przykręcona w ogóle, lampką się nie przejmuj i tak jest w strasznym stanie. Jeśli jest połamana to kup od Passata są dużo ładniejsze. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=21d1722c83fb8be2
barszczyna Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 Noo, ta jest piękna. P&P, czy trzeba rezać kabelki?
Szymoonk Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 zakładasz zamiast starej nic nie trzeba przerabiać, jest gdzieś temat na forum z fotami
Rekomendowane odpowiedzi